Af Niels Pedersen - 16/11-17 20:44

Kendt TV 2-vært skovler penge ind: Så rig er hanKendt TV 2-vært skovler penge ind: Så rig er han

Det kan være en særdeles god forretning at sejle verden rundt.

Beha

De er et kæmpe hit på tv, deres foredrag samler fulde huse, og nu viser Mikkel Beha Erichsens regnskab, at sejlerfamilien også evner at tjene penge på deres popularitet. Rigtig mange penge, endda.

Det viser det seneste regnskab fra den populære TV 2-værts selskab Beha Erichsen Holding ApS, som blev fremlagt 3. november.

Overskuddet er nærmest eksploderet til 4.3 millioner kroner mod 1.9 millioner kroner sidste år. Og det skyldes især, at datterselskabet Havana Production ApS, der producerer familiens TV 2-program 'Kurs mod fjerne kyster', skovler penge ind.

Overskuddet i Havana Production ApS beløber sig således til intet mindre end 4.390.367 kroner. Det får dog ikke Mikkel Beha Erichsen til at kaste om sig med penge.

LÆS OGSÅ: Foto afslører: Bieber og Selena Gomez kysser igen

Tværtimod polstrer han sig ved at lade egenkapitalen i Beha Erichsen vokse til næsten 7.4 millioner kroner - mod godt 3.2 millioner kroner efter sidste regnskabsår. Det svarer til næsten hele overskuddet fra datterselskabet. Der er således blot udbetalt et udbytte på 101.200 kroner til selskabets ejere - Beha Erichsen-familien selv.

Det kommer ikke bag på direktør og partner i kommunikationsbureauet København, Sune Bang, at Beha Erichsen-familien har stor succes - også økonomisk.

»De sælger drømmen om det gode liv. De repræsenterer et liv, der virker mindre kompliceret, end det vi lever til hverdag. De er faktisk billede på noget, som er en kæmpe industri for tiden: Mindfullness, yoga, meditation, spis rigtigt og så videre. Når vi tænder for fjernsynet og tager ud for at sejle med dem, flygter vi ud af vores hverdag,« har han tidligere fortalt til BT.

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj 'vælter internettet' på ny med topløs magasinforside

Sune Bang har flere gange mødt Mikkel Beha og sønnerne i forbindelse med optagelser på 'Go' Morgen Danmark', hvor Mikkel Beha Erichsen er blandt værterne - når han og sønnerne da ikke er i færd med at sejle verdenshavene på det gode skib Havana - som familiens datterselskab er opkaldt efter.

»Det kan virke useriøst bare at rejse lidt tilfældigt rundt, men nu har de både fået bygget en forretning op og blevet så populære, som de er, så det går jo ret godt, må man sige,« lyder det fra Sune Bang.

Mikkel Beha Erichsen og familien har for nylig fortalt på deres blog, at de drømmer om et nyt eventyr til søs. Denne gang er det en sejltur nordpå til Norges vestkyst, Færøerne, Island og Grønland, der er på tegneblokken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx