Af Webstud/AS - 12/08-17 21:42

Streamingtjeneste tilbød hackere massiv dusør: Så meget ville de betaleStreamingtjeneste tilbød hackere massiv dusør: Så meget ville de betale

De hackere, der i sidste uge fik adgang til streamingtjenesten HBOs upublicerede materiale, blev tilbudt halvanden million i dusør for at 'hjælpe virksomheden med at finde fejl'. Det skriver Forbes.

storybild

(Billede: Scanpix)

HBO har endnu ikke af- eller bekræftet, at e-mailen er ægte, men de har indrømmet, at de har været udsat for et lækage, hvor nye afsnit af Game of Thrones og personlig information om skuespillerne blev lækket.

Hackerne, der kalder sig Little Finger og Mr. Smith, lovede, at der ville komme flere lækager, hvis ikke beløbet på angiveligt 37 millioner kroner blev betalt i Bitcoins.

En HBO-leder svarede angiveligt i mailen, at de ikke havde haft mulighed for at skaffe de mange penge, men tilbød hackerne en anden løsning.

- I har den fordel, at I har overrasket os, stod der i mailen til hackerne fra HBO, som bad om at rykke deadlinen en uge frem.

- For at vise god tro fra vores side, er vi villige til at forpligte os til at betale en dusør på 1.5 millioner kroner, så snart vi kan oprette den nødvendige konto og købe Bitcoin, eller vi kan overføre pengene så snart I giver os kontooplysningerne.

Det vides ikke, om hackerne tog imod tilbuddet, men det lader ikke til, at lækagen har skadet HBO. Det nyeste GoT-afsnit blev set af hele 10.2 millioner fans.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Makabert ligfund i dybfryser skaber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx