Af - 24/01-17 14:58; Opdateret: 25/01-17 22:23

Dette barn fra 'Årgang 0' synes danskerne er sjovestDette barn fra 'Årgang 0' synes danskerne er sjovest

En ny undersøgelse viser, at der er stor forskel på, hvilken hovedperson fra 'Årgang 0' vi hygger os mest med at følge i det populære TV 2-program.

Bildstrecke im Grossformat »
Det har metroxpress spurgt deltagerne om i en ny undersøgelse. Klik videre for at se, hvordan svarerne fordeler sig. 1. Rachel: 19 procent. På billedet: Rachel med familien. Familien bor i Aabenraa. 2. Stephanie: 16 procent. På billedet: Stephanie og hendes far og søskende. Faren Christian har sønnen Tristan med sin ekskone Pia. I dag har faren en anden kæreste. 3. Emma: 11 procent. 4. Christian: Seks procent. På billedet: Christian med familien. Familien bor i Aarhus. 48 procent svarer 'Ved ikke/synes ikke nogle af dem er sjovest'. Undersøgelsen er baseret på interview med 1.007 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18-74 år i perioden 06. til 08. januar 2017. Stikprøven er repræsentativ på køn, alder, geografi, samt stemmeafgivelse ved valget den 18. juni 2015. Den maksimale usikkerhed i undersøgelsen er +/- 3,1% (procentpoint). De 488 deltagere, der har set 'Årgang 0', er blevet spurgt om: - Hvem af børnene fra tv-programmet 'Årgang 0' synes du er sjovest? Klik videre og se, hvordan svarerne fordeler sig. 1. Emma: 27 procent. I 17. sæson af det populære familieprogram er det kun Rachel, Christian og Stephanie, vi følger. Emma, valgte i sidste sæson af holde pause, og siden har hun valgt at forlade 'Årgang 0'. Læs mere om undersøgelsen ved at klikke på linket. 2. Stephanie: 11 procent. Læs mere om undersøgelsen ved at klikke på linket. 3. Rachel: 10 procent. Læs mere om undersøgelsen ved at klikke på linket. 4. Christian: Otte procent. Læs mere om undersøgelsen ved at klikke på linket. På billedet: Fra venstre Stephanie, Mathilde, Rachel, Emma og Marie Maries forældre valgte at forlade programmet allerede efter første sæson. Mathildes familie valgte programmet fra i 2007. Klik videre for at se billeder af Mathilde, som vi husker hende fra dengang. Familien forlod 'Årgang 0', fordi Mathildes søskende Frederikke og Rasmus ikke forstod, hvorfor kameraerne kun filmede storesøster og ikke dem, blot fordi Mathilde var født i år 2000. Mathildes familie tæller i dag Frederikke på 15 år, Rasmus på 11 år og Alberte på seks. De fire søskende har forældrene Louise og Martin. Familien boede først i en lejlighed på Østerbro, men flyttede i hus i Valby inden de fik Rasmus. Christian mangler, men det skyldes, at han først kom ind flere år senere, fordi Mathildes familie havde forladt forgrammet.

Kilde: En YouGov-undersøgelse, der er lavet i perioden 06. til 08. januar 2017.

I den seneste sæson af 'Årgang 0' har Stephanie problemer i klassen, Christian begynder på gymnasiet, og Rachel er midlertidigt flyttet til udlandet. Men det er ikke alle begivenheder fra 'Årgang 0', som danskerne synes er lige sjove at følge med i.

Det viser en ny undersøgelse, som YouGov har udarbejdet for metroxpress. Her er mere end 1.000 danskere blevet spurgt, hvem af de fire børn, som vi bedst kender fra 'Årgang 0', der er sjovest.

Rachel, Christian, Emma eller Stephanie?

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Med 19 procent af stemmerne er Rachel det 'Årgang 0'-barn, som deltagerne synes er sjovest.

Det overrasker ikke serieekspert Kasper Lundberg:

Rachel er klart den sjoveste. Hun er hyperbegavet og har mange sære interesserer. Hun spiller fuldstændig på sin egen banehalvdel og er derfor en helt særlig og super sjov person.
Det siger Kasper Lundberg til metroxpress.

Han påpeger desuden, at Rachels selvstændighed også gør hende til en stærk tv-"figur".

10 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Rachel fra 'Årgang 0'
10 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Rachel fra 'Årgang 0'

Serieeksperten er dog noget overrasket over den hovedperson fra serien, som færrest danskere synes er sjovest at se på tv. Med "kun" seks procent af stemmerne peger pilen nemlig på Christian, som er seriens eneste dreng.

Årgang 0-familie løfter sløret for nyt projekt
Årgang 0-familie løfter sløret for nyt projekt

- Personligt griner jeg højt, når jeg ser den familie i fjernsynet. Der er noget komisk i al den forkælelse, som forældrene giver børnene, og det er familien også bevidste om selv, siger Kasper Lundberg.

Kasper Lundberg er senest brudt ud i en kærlig latter over Christian og hans familie, da drengene bliver sat til at sortere sokker. Men efter blot få minutter konkluderer drengene, at det vist er tid til en pause. En scene fra den seneste sæson af programmet.

Tirsdag 24. januar bliver det sidste program i 17. sæson af serien sendt på TV 2.

Årgang 0 i aften: Kæmpe optur til lykkelig Stephanie
Årgang 0 i aften: Kæmpe optur til lykkelig Stephanie

Danskerne synes, Rachel er den sjoveste fra 'Årgang 0'.

LÆS OGSÅ: Grædende 'Årgang 0'-Stephanie: Jeg føler mig alene

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DF: Dræb danske statsborgere i hellig...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx