Af SANNE FAHNØE - 05/04-17 09:24

Seerne raser over eksperter i 'Gift ved første blik': På ét punkt har I taget helt fejlSeerne raser over eksperter i 'Gift ved første blik': På ét punkt har I taget helt fejl

Det er nogle kraftige reaktioner, der er kommet på Twitter, efter finaleafsnittet af 'Gift ved første blik' er blevet vist af Danmarks Radio tirsdag aften.

storybild

Allan Fehrs og Pernille Jakobsen er blevet matchet i DR-programmet 'Gift ved første blik'.

Her valgte kun ét enkelt par, Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj, at forblive gift, men allerede i programmets afsluttende kommentarer fortalte de, at de var blevet skilt, men stadig sås.

De tre andre par valgte at blive skilt, mens Mette Tell og Christian Lundmand Jensen først proklamerede, at de ville lade sig skille, men forblive kærester. Men siden da er de dog også gået fra hinanden.

Og hele forløbet har fået seerne til at rase på Twitter, hvor især én part i programmet får skylden - eksperterne.

Flere par undrede sig også i programmet over, at de var blevet sat sammen af programmets eksperter, som både talte psykologer og en folkekirkepræst.

Især Martin Dam Asholm og Birgitte Nielsen stillede flere gange spørgsmålstegn ved deres kompatibilitet, da Birgitte havde svært ved at rumme, at Martin var religiøs og vegetar, mens han kæmpede med, at hun var en såkaldt 'jetsetter', mens han mere var en 'country boy.'

Men også Allan Fehrs og Pernille Jakobsen havde svært ved at få det til at fungere på grund af den store fysiske afstand mellem henholdsvis Sønderborg og Aarhus, hvor de boede.

Derfor undrer blandt andet Twitter-bruger Joachim Brandt Møller sig over, hvorfor eksperterne har sat parrene sammen, som de har.


I det hele taget er der stor kritik af, at eksperterne ikke har gjort et godt nok stykke arbejde efter det skuffende resultat, hvor alle par er blevet skilt trods et grundigt arbejde med at matche dem.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx