Af - 12/05-15 18:37

TV: Er dette verdens mest bizarre TV-program?TV: Er dette verdens mest bizarre TV-program?

Bizart, japansk gameshow tager Facebook med storm. Vi har samlet de bedste eksempler på andre underlige gameshows!

Japanerne har altid været lidt... specielle. Det gælder især deres TV-vaner, hvor deres populære gameshows virker meget bizarre for europæere. Og bizart kan man vist roligt beskrive dette klip, der lige nu florerer på Facebook.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde får tæv under gameshow - Hun var flabet

I klippet, der er blevet delt over 20.000 gange, ser man to unge, japanske piger sidde på knæ med hver deres ende af et gennemsigtigt plastikrør i munden. Og i røret ligger en kakkerlak. Hvad der derefter sker, kan du jo passende se i klippet øverst.

Men dette er som nævnt bestemt ikke første eksempel på bizzarre, japanske gameshows. Vi har samlet en række eksempler på andre, VIRKELIGT underlige gameshows:

LÆS OGSÅ: TV: Bizart! Her rapper præst 'macarena' til konfirmation

Først er der 'Orgasme krig', hvor en homoseksuel mand kæmper for at få en heteroseksuel pornostjerne til at komme - med alle midler i brug.

'Wall of Boxes' er et andet program, hvor deltagerne kæmper om at blive siddende på muren i længst tid. De skiftes til at vælge et nummer, der bestemmer hvad deres del af muren bliver angrebet med. Det kan være alt fra volleyballspillere til sure ekskærester.


I samme boldgade som 'Orgasme krig' findes 'Handjob Karaoke', hvor japanske mænd synger karaoke, mens de får handjobs af japanske kvinder.

Lyder hækkeløb på hurtigtkørende løbebånd mærkeligt? Så er der nok lavet et japansk gameshow om det. Og ganske rigtigt. Se bare her:

Så er der et spil, hvor deltagerne skal kysse løs på et par baller og prøve at gætte sig til, om det er mande- eller kvindeballer.

LÆS OGSÅ: TV: Skørt! Se hvorfor pandaen står på hænder

Og sidst men bestemt ikke mindst har vi fundet dette gameshow, hvor deltagerne skal kaste deres pizza ind i en mirkoovn fra en altan... I en helt anden bygning på tværs af en gård.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx