Af - 12/01-14 11:59; Opdateret: 12/01-14 15:01

Smidt ud af Big Brother: Min mor frygtede detSmidt ud af Big Brother: Min mor frygtede det

Patrich blev lørdag smidt ud af Big Brother-huset, efter han kom op at slås med en anden deltager. Hans mor frygtede det ville ske.

storybild

Patrich blev lørdag smidt ud af Big Brother-huset, efter han kom op at slås med en anden deltager. Hans mor frygtede det ville ske. (Billede: Youtube)

Lørdag aften – blot 11 dage efter Big Brother 2014 blev skudt i gang – var det slut for Patrich.

Den 22-årige kontorassistent fra Brøndby måtte pakke sine sydfrugter og forlade huset, efter han var kommet op at slås med en anden deltager, Ginna, fredag aften.

Over for mx.dk fortæller en flov Patrich om, hvad der skete den skæbnesvangre aften, efter lyset var slukket i Big Brother huset.

Sex i 'Big Brother': Se det første par under dynen
Sex i 'Big Brother': Se det første par under dynen

Han fortæller også, at han normalt har svært ved at styre sig, og at det godt kan udvikle sig voldeligt, når han drikker hård spiritus. Noget han blandt venner og familie er kendt for.

Derfor frygtede hans mor også, at sønnen ville komme i håndklammeri inde i huset, hvis og når der blev serveret spiritus i store mængder.

- Min mor frygtede, eller det gjorde vi sådan set alle sammen, at det ville gå galt for mig, hvis jeg drak for meget derinde, siger Patrich til mx.dk.

- Jeg er normalt ikke en slagsbror, men det slår klik for mig, når jeg drikker for meget, siger han og understreger, at de mange shots deltagerne drak fredag aften var den direkte årsag til, at det gik så galt.

Det byggede på en misforståelse
Den omdiskuterede voldsepisode, hvor han og Ginna kom op at slås, startede, ifølge Patrich, med en kæmpe misforståelse.

Malene smidt ud af 'Big Brother'-huset som den første
Malene smidt ud af 'Big Brother'-huset som den første

- Jeg siger 'skank' ud i rummet, efter vi er gået i seng, men det er ikke til Ginna. Det er til Sandra, fordi jeg havde håbet på, at vi skulle putte, siger han og forklarer, at Ginna herefter farer i flint.

- Og det er helt cool, at hun reagerer på det, for hun tror, det er til hende. Men på grund af min tilstand er jeg desværre ikke i stand til at forklare, at der er tale om en misforståelse, og derfor eskalerer situationen, siger Patrich.

'Big Brother' åbner med dårligste seertal
'Big Brother' åbner med dårligste seertal

- Jeg er pisse flov over det og møgskuffet over mig selv og irriteret over at være røget ud, siger han.

Ingen sure miner

Patrich fortæller over for mx.dk, at han har fået afklaret det hele med de andre deltagere, og at der absolut ingen sure miner er.

- Jeg har snakket med dem alle sammen og forlader ikke huset med noget uvenskab. Ginna og mig har også snakket om det, og hun er lige så ked af situationen, siger han.

Den 22-årige unge mand, som i efteråret blev uddannet til kontorassistent kan nu se frem til en tilværelse som arbejdsløs. Noget han også var inde i huset, men der havde han ligesom noget at foretage sig.

- Nu skal jeg finde ud af, hvad jeg skal lave. Jeg er arbejdsløs og må vel i gang med at søge nogle jobs og så komme mig oven på det her, siger han og svarer til spørgsmålet, om hvorvidt han frygter, at voldsepisoden i Big Brother-huset kommer til at påvirke hans muligheder for at søge job:

- Nej, det frygter jeg som sådan ikke. Man går jo ikke stiv på arbejde.

Se den voldelige episode mellem Patrich og Ginna her. Det hele eskalerer efter 2.10 minutter inde i klippet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx