Af - 15/08-16 12:33

Efter voldelig adfærd: Kendt skuespiller fyret fra populær tv-serieEfter voldelig adfærd: Kendt skuespiller fyret fra populær tv-serie

Det er anden gang, han opfører sig voldeligt på settet.

Bildstrecke im Grossformat »

Siden seriens begyndelse i 2005 har skuespilleren Thomas Gibson været en af hovedpersonerne i tv-serien 'Criminal Minds'. Men det er slut nu, for han er blevet fyret efter en uheldig episode på settet.

Det skriver Just Jared.

Denne populære gyserfilm vender tilbage som tv-serie
Denne populære gyserfilm vender tilbage som tv-serie

Den 54-årige skuespiller - som også er kendt fra tv-serien 'Et umage par' - skulle både instruere og spille med i et afsnit af tv-serien, da der opstod uoverensstemmelser på settet mellem ham og en af forfatterne bag serien.

Det endte med, at Thomas Gibson sparkede forfatteren over skinnebenet og blev suspenderet i to uger. Men nu oplyser tv-stationen bag serien, at Thomas Gibson ikke vender tilbage igen. Han er blevet fyret.

'Hemmelig' tv-serie hitter i Danmark
'Hemmelig' tv-serie hitter i Danmark

Det er anden gang, at Thomas Gibson optræder voldeligt bag kulisserne, da han tidligere har slået en assisterende instruktør, hvilket fik sendt ham en tur i terapi for problemer med vrede.

- Jeg havde håbet at være i serien til den sluttede, men det er ikke muligt nu, lyder det i en udtalelse fra Thomas Gibson, hvor han også takker hele holdet bag serien.

Alligevel ser det ikke ud til, at han forlader serien uden ballade. Gibson har nemlig hyret et hold af advokater, som skal hjælpe ham med at finde ud af, om han skal lægge sag an mod seriens producere.

Afsløret: Kim K. var med i stor tv-serie for ti år siden
Afsløret: Kim K. var med i stor tv-serie for ti år siden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx