Af Sebastian Kirk - 20/10-17 21:10; Opdateret: 20/10-17 21:32

Line onanerer tre gange om dagen: - Jeg har sat en onani-alarmLine onanerer tre gange om dagen: - Jeg har sat en onani-alarm

Norske Line har en mission.

storybild

Modelfoto.

Det er vigtigt at tage lidt tid til sig selv en gang imellem.

Bare spørg den 27-årige nordmand Line Elvsåshagen, som har sat tre daglige alarmer på sin iPhone, der minder hende om, at hun lige skal huske at onanere.

»Den ringer, når jeg er på job, når jeg er ude, eller når jeg er hjemme. Så må jeg lige tage en pause,« siger hun til Dagbladet.

når onanialarmen går av på jobb

A post shared by Line Elvsåshagen (@linefikserkroppen) on

Det er dog ikke 'bare' for hyggens skyld. Line Elvsåshagen er nemlig i gang med at indspille det nye tv-program 'Line fikser kroppen' for NRK, hvor hvert afsnit handler om en ny kropsdel på kvindekroppen.

I den forbindelse har line sat sig for at onanere tre gange om dagen for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at det gør en mere lykkelig. I første omgang er det kun i en uge - men efter de første par dage er det gået så godt, at hun måske får lyst til at gøre det til en fast vane.

»Jeg begyndte for nogle dage siden, og det virker! Det er helt fantastisk. Jeg føler mig mere afslappet, jeg smiler mere, jeg er gladere og sover bedre. Jeg har kun haft gode dage, siden jeg begyndte,« fortæller den unge kvinde til Dagbladet.

Det har ikke været et problem for hende at tage onani-pauser - på nær en enkelt gang, hvor hun sad i et fly. Der følte hun ikke lige for at gøre det 'på det lille stinkende toilet'.

Line Elvsåshagen tilføjer, at hun synes, det er ærgerligt, at piger sjældent snakker om onani med hinanden, når drenge har så nemt ved det.

»Det er synd, at piger skal gå glip af så meget godt,« siger hun.

'Line fikser kroppen' har premiere på NRK den 31. oktober. Det vil formentlig også være tilgængeligt for danske seere på NRK's hjemmeside.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx