Af - 02/01-17 13:24

Egon faldt i søvn til 'Arvingerne': 'Det var simpelthen for kedeligt'Egon faldt i søvn til 'Arvingerne': 'Det var simpelthen for kedeligt'

Egon Valdemar Madsen plejer at være stor fan af DR-serien 'Arvingerne', men søndagens premiereafsnit på tredje sæson fik ham til at falde i søvn. Nu regner han med at droppe serien.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg tror, jeg springer de kommende afsnit over. Hvis det fortsætter som i aftes, så gider jeg sgu ikke bruge tid på det.

73-årige folkepensionist Egon Valdemar Madsen fra Greve satte sig søndag aften til rette i sofaen sammen med sin hustru Ingerlise for at tage hul på tredje sæson af DR's anmelderroste dramaserie 'Arvingerne'.

DR beskyldes for plagiat: Kan du se hvorfor?
DR beskyldes for plagiat: Kan du se hvorfor?

Egon havde glædet sig til gensynet med de fire søskende Gro, Frederik, Emil og Signe og deres indbyrdes opgør, men denne gang gik noget galt: Egon faldt i søvn foran fjernsynet.

- Det var simpelthen for kedeligt, fortæller Egon til metroxpress.

Hvor meget nåede du at se?

- Ikke meget. Jeg så lidt fra den der kunstreception, eller hvad det nu var. Altså jeg var da også lidt træt i forvejen, men det var så kedeligt, at jeg faldt i søvn.

Hvilke forventninger havde du til den nye sæson?

- Jeg har fulgt med fra starten og synes den første sæson med ham, der boede i Thailand, var bedst. Der skete ligesom lidt mere, men altså i første omgang skulle man jo lige prøve at huske, hvad der var sket siden sidst. Da det så kun handlede om noget skuddermudder under en reception, blev det for langtrukkent. Jeg kan også se (På Facebook, red.) at flere brokker sig over, at lyden var for dårlig. Det er jeg enig i.

Nu var det jo også den 1. januar i går. Var du kommet sent i seng ovenpå nytårsaften og derfor ekstra træt?

- Jeg kom i seng tidligt om morgenen, ja, så jo, det kan man måske godt sige. Men normalt hvis noget er spændende, så kan man jo godt holde sig vågen alligevel.

DR får overrakt æres-Emmy for tv-serier i verdensklasse
DR får overrakt æres-Emmy for tv-serier i verdensklasse

Hvad synes din hustru om afsnittet?

- Hun faldt også i søvn, men det er der ikke noget usædvanligt i. Hun synes ikke det er noget særligt, så hun falder altid i søvn.

Se eller gense første afsnit HER.

Første afsnit af den tredje omgang 'Arvingerne' resulterede i en byge af holdninger på de sociale medier. Her får du et overblik over aftenens tweets:


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert: Modegigant booker ikke prins...
bt.dk
10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Kendt tv-vært går imod sit eget parti...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx