Af - 18/09-16 15:33

Ung skuespillerinde: Derfor skal piger lære at onanere i skolenUng skuespillerinde: Derfor skal piger lære at onanere i skolen

Hun mener, der skal være mere fokus på pigers kroppe.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 24-årige Hollywoodstjerne Shailene Woodley har altid brugt sin stjernestatus på at bringe opmærksomhed på emner, hun finder vigtige.

Hun har aktivt støttet demokraten Bernie Sanders i præsidentvalgkampen, ligesom hun er en stærk advokat for bevægelsen #BlackLivesMatter.

KLUMME: Onani er din bedste ven
KLUMME: Onani er din bedste ven

Nu har hun så kastet dig over endnu et vigtigt emne, nemlig seksualundervisning i skolen. Hun mener, at der mangler fokus på kvinders sexliv.

- Som ung kvinde lærer du ikke noget om at tilfredsstille dig selv, du lærer intet om, hvordan en orgasme føles, du lærer ikke, at du også skal føle sig tilfredsstillelse, siger Shailene Woodley til det digitale magasin The Edit.

Hun har derfor altid drømt om at lave en bog med titlen 'Der er ingen rigtig måde at onanere på'.

Shailene Woodley, som selv har spillet en gravid teenager i serien 'The Secret Life of the American Teenager', mener, at der skal være mere fokus på at lære piger deres egne kroppe af kende.

- Hvis man blev undervist i onani i skolen, spekulerer jeg på, hvor mange færre unge der ville få herpes som 16-årige og blive gravide som 14-årig?

Den unge skuespillerinde kommer selv fra en familie, hvor man gjorde tingene en smule anderledes.

Paradise-Caroline smidt ud af gymnasiet
Paradise-Caroline smidt ud af gymnasiet

Alle var velkomne til at bo hos familie, hvis de ikke selv havde et sted. Deres hus stod også åbent for unge, så de kunne tage en lille 'ferie' fra virkeligheden.

Desuden fik Woodley og hendes bror en ret speciel straf, hvis de havde været oppe at skændes eller slås.

De to søskende skulle stille sig på græsplænen og kramme hinanden - og hvis de gav slip, skulle de stå der en ekstra time.

- Det var en slags omvendte psykologi, som mine forældre gik meget op i, siger Shailene Woodley.

Mand får pinlig bøde: Onanerede på motorvejen
Mand får pinlig bøde: Onanerede på motorvejen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx