20/09-17 14:09

Sofie Lassen-Kahlke gør noget, som ingen af de andre kendte gør Sofie Lassen-Kahlke gør noget, som ingen af de andre kendte gør

Sofie Lassen-Kahlke gør noget, som ingen af de andre på holdet gør.

storybild

Skuespiller Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen (Billede: Martin Sylvest)

Skuespilleren Sofie Lassen-Kahle startede ballet til 'Vild med dans' fredag, da hun stod helt alene på dansegulvet og satte gang i sin og Michael Olesens Paso Double til sangen Euphoria, og da Realityportalen mødte Sofie efter showet indrømmede hun da også, at det var angstprovokerende at skulle stå alene og så endda som den første af alle nydanserne.

Men selvom nervøsiteten fylder meget på dagen, så forsøger hun at sige til sig selv, at hun godt kan huske trinnene. Men hun har også et es i ærmet i forhold til de andre på holdet.

»Vi laver åndedrætsøvelser, og jeg prøver at tackle min nervøsitet. Jeg slukker min telefon,« forklarer Sofie, mens dansepartneren stemmer i:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

GALLERI: Se alle de smukke 'Vild med dans'-kjoler

»Ja, det gør du også som den eneste i hele 'Vild med dans'-familien tror jeg. Når Sofie kommer her, det er jo en lang dag, så slukker hun telefonen. Vi andre går og er på hele tiden.«

»Jamen jeg kan ikke rumme alle de der, det gider jeg ikke, det stresser mig, så skal jeg høre fra 17.000 mennesker “knæk og bræk”, og “vi er nervøse for dig” – nej, slip mig for det, jeg ser det senere,« fastslår Sofie Lassen-Kahlke med et smil.

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

LÆS OGSÅ: Forelsket 'Vild med dans'-par indrømmer: Vi har et problem

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kryptisk DR-chef om ny X Factor-vært:...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx