Af Laura Rode Nygaard,Maria Christine Madsen - 10/02-18 22:01

Sejr og skumsprøjt: Vikingen Jonas plyndrede sig til grandprix-trofæetSejr og skumsprøjt: Vikingen Jonas plyndrede sig til grandprix-trofæet

Det bliver Rasmussen, der skal forsvare de rød-hvide farver til det europæiske Melodi Grand Prix i Portugal 10. maj.

storybild

33-årige Jonas Rasmussen. Foto: Henning Bagger

Chat med vinderen af dansk Melodi Grand Prix søndag klokken 11.30 på bt.dk.

Aftenens grandprix blev afviklet i Gigantium i Aalborg, hvor det for andet år i træk var den dynamiske duo bestående af entertainer Annette Heick og musicalstjerne Johannes Nymark, der styrede løjerne. De serverede det ene velkoreograferede indslag efter det andet og slog således fast, hvorfor netop disse to havde fortjent endnu en tur på grandprix-scenen.

Det blev også et gensyn med østrigske Conchita Wurst, der som den skæggede diva tog sejren i 2014 med sangen 'Rise Like a Phoenix', da det europæiske Melodi Grand Prix blev afholdt på dansk jord.

Og han var glad for at være tilbage, fortalte han til BT kort før showet. Sidste gang havde han nemlig ikke haft mulighed for at nyde Danmark, fordi det hele skulle gå så stærkt - så det vil han lave om på denne gang.

»Det er virkelig specielt at være tilbage. Nogen bookede det allerførste fly hjem lige efter Eurovision sidste år, og det er jo latterligt«, siger Conchita med smil i stemmen.

»Jeg gik rundt i lufthavnen i fuld makeup og med mit kostume på og ledte helt hysterisk efter gaten,« siger Conchita, som siden sejren har smidt sidste del af sit kunstnernavn, 'Wurst', men hvis skæg stadig står knivskarpt.

Chat med vinderen af dansk Melodi Grand Prix søndag klokken 11.30 på bt.dk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
17-årig udsat for groft gaderøveri:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx