Af - 17/01-14 21:05

Caroline håber 'X Factor' kan bringe hende tilbage til sin morCaroline håber 'X Factor' kan bringe hende tilbage til sin mor

16-årige Caroline fra Give stod for et af 'X Factor'-auditionens mest gribende indslag, da hun gik ind foran dommerne med sin guitar.

storybild

- Wow, hun har X Factor, lød det imponeret fra Lina Rafn, da 16-årige Caroline fra Give blev sendt videre fra sin 'X Factor'-audition.

Så du Sara besvime?
Så du Sara besvime?

Den unge pige, der til daglige går på en musik-og idrætsefterskole ved Horsens, stillede op til årets 'X Factor' med en trist historie i bagagen. Sidste år blev hendes forældre skilt, og da hun efterfølgende flyttede ind hos sin far, har hun mere eller mindre mistet kontakten til sin mor.

15-årige Pedram: Min iranske famile forstår ikke helt hvor stort det er
15-årige Pedram: Min iranske famile forstår ikke helt hvor stort det er

Caroline håber, at 'X Factor' kan bringe dem sammen igen.

- Jeg håber det. Jeg forsøger hele tiden at skabe kontakt, for det skal man. Jeg ved ikke, hvad der vil ske fremover, men jeg håber det bedste, fortæller Caroline.

Tyrkiske Hikmet fra' X Factor' kan ikke få job i DK
Tyrkiske Hikmet fra' X Factor' kan ikke få job i DK

Ved din mor, at du er med i 'X Factor'?

- Ja, det tror jeg. Jeg har fortalt det til min morfar, så jeg tror godt, hun ved det. Det vil betyde meget for mig, at hun ser det.

ManBand fra X Factor: Vi er ikke de nye Vocaloca
ManBand fra X Factor: Vi er ikke de nye Vocaloca

Caroline har fulgt 'X Factor' siden, hun var helt lille. Efter at have spillet guitar i et år, tænkte hun, at det var på tide at finde ud af, hvor stort talentet var.

- Jeg var mega nervøs til min audition. Der er så meget pres på. Der er hele tiden folk omkring en, der bliver ked af det. Der er så mange følelser over det hele. Jeg kan heller ikke rigtig huske min audition. Jeg fik lidt et blackout. Da de begyndte at sige en masse negative ting, troede jeg ikke, de ville sende mig videre, men så endte det jo heldigvis godt.

Hvem er din yndlingsdommer?

- Remee. Jeg ved ikke hvorfor, han virkede bare mest tiltagende. Jeg tror tilgengæld ikke at, Blachman kunne lide mig, haha.

Åh nej! Nyt kendt tøj-logo sovset ind i 'X Factor'
Åh nej! Nyt kendt tøj-logo sovset ind i 'X Factor'

Caroline har endnu ikke set aftenens udsendelse, da hun efter mx.dk talte med hende fredag formiddag, tog afsted på skiferie med efterskolen.

- Jeg har det rimelig godt med at få det hele lidt på afstand. Jeg har aldrig været på skiferie før, så jeg håber, det går godt, slutter hun med et grin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx