Af - 12/05-16 22:52; Opdateret: 13/05-16 08:08

Paradise Hotel-vinder tog røven på sin partner: - Hun har ikke talt til mig sidenParadise Hotel-vinder tog røven på sin partner: - Hun har ikke talt til mig siden

Det blev meget overraskende 24-årige Mathias With Jensen fra Stenlille, der løb med sejren i årets 'Paradise Hotel'. Han tog røven på sin partner Caroline, der i dag et halvt år efter stadig ikke har talt med ham.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det har været helt vildt forfærdeligt at skulle holde hemmeligt, og jeg har skulle fyre 1000 løgne af, så det er en kæmpe lettelse endeligt at kunne tale frit om det.

24-årige Mathias With Jensen kan nu endelig afsløre sin hemmelighed for venner og familie. Torsdag aften tog han røven på hele banden og vandt 2016-udgaven af 'Paradise Hotel'.

TEST DIG SELV: Hvor langt ville du komme i 'Paradise Hotel'?
TEST DIG SELV: Hvor langt ville du komme i 'Paradise Hotel'?

Mathias har hele sæsonen igennem været lidt af en outsider, der ikke har haft mange at spille sammen med. Derfor kom det som noget af et chok, da han pludselig stod med checken på 450.000 kroner i hånden.

- Da det gik op for mig, at jeg var i finalen, blev jeg overlykkelig og løb rundt. Jeg kunne slet ikke være i mig selv. Min taktik herefter var at få Caroline til at føle sig så tryg som muligt, så jeg kunne snyde hende til sidst. Da jeg havde vundet, kunne jeg endelig være mig selv. Det var ekstremt hårdt at holde facaden hele vejen igennem.

Reality-par er blevet forældre: Se det lille vidunder
Reality-par er blevet forældre: Se det lille vidunder

Caroline kunne tudbrølende se sin partner løbe med pengene, og hun har ifølge Mathias været sur på ham lige siden.

- Hun har ikke talt til mig, siden vi kom hjem fra Mexico. Det er aldrig sjovt at se andre græde, men når man lige har vundet 450.000 kroner, så kan man godt klare det.

Han ved endnu ikke, hvad pengene skal bruges på. Lige nu vil han fortsætte sit arbejde i sin fars vagtfirma, og så er det ellers også slut med tv.

Kys dig til en kæreste: Nyt datingshow overskrider grænser
Kys dig til en kæreste: Nyt datingshow overskrider grænser

- Jeg skal aldrig lave tv igen. Jeg har ikke brug for at blive kendt, og eftersom jeg ikke kan tjene penge på at lave tv, og ikke er noget konkurrence-mennneske, så er det slut for mig.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx