Af - 09/02-16 21:37

Caroline Fleming om nyt program: Vorherre vil have, jeg hjælper andre menneskerCaroline Fleming om nyt program: Vorherre vil have, jeg hjælper andre mennesker

Baronessen er tilbage på Kanal 4, hvor hun med sin larger than life-attitude hjælper seks almindelige kvinder med at komme videre efter et slemt brud.

Bildstrecke im Grossformat »

‘Baronessen og mig’ er et nyt program på Kanal 4, hvor den folkelige baronesse, Caroline Fleming, tager seks kvinder under sine vinger for at få dem på ret køl.

Kvinderne har været igennem lidt af hvert, men med sin ligefremhed og en makeover forsøger Caroline Fleming at give dem et skub i den rigtige retning.

TV: Caroline Fleming - Her er min hemmelige afhængighed
TV: Caroline Fleming - Her er min hemmelige afhængighed

Og selv om hun på ingen måder er uddannet til det, så kan hun bruge den erfaring, hun har samlet i sit 40-årige lange liv, mener hun.

- Min passion er emotionel velvære. Jeg har fundet min hobby ved at være igennem en rejse, som har været dybt fascinerende, fordi jeg har set mig selv starte i A og ende i Z, siger baronessen til metroxpress.

Hun har blandt andet været igennem to meget offentlige brud med henholdsvis engelske Rory Fleming og den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner.

- Det har været fantastisk at kunne se, hvad der kan lade sig gøre. Det har jeg da lyst til at dele med omverdenen. Det ville da være helt egoistisk, hvis jeg ikke delte det, siger Caroline Fleming.

Derfor er der ’sort skærm’ på dit tv i dag
Derfor er der ’sort skærm’ på dit tv i dag

Og hun mener, at der faktisk er en højere mening med det hele.

- Det er da en af grundene til, at Vorherre har puttet mig her på jorden. Han vil gerne have, at jeg hjælper andre mennesker. Det gør jeg ud af kærlighed. Det hele handler jo om kærlighed.. at the end of the day.

Udover en peptalk og gode råd fra baronessen, får de seks kvinder også en forkælelsestur til London, hvor de besøger Flemings hjem og får en makeover med ny frisure og nyt tøj.

Caroline Fleming mener ikke, at det er en overfladisk måde at hjælpe dem videre på.

- Der er ikke et gram overfladiskhed i mig. Men jeg tror på, at folk skal gøre, hvad de kan for at have det godt. Og ved du hvad? En tur til frisøren har aldrig skadet nogen.

'Baronessen og mig' har premiere på Kanal 4 i morgen kl. 20.

TV: Mød Martin - danmarks største fan af 'De unge mødre'
TV: Mød Martin - danmarks største fan af 'De unge mødre'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Twitter-stifterens vilde...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx