Af - 15/07-16 11:53; Opdateret: 15/07-16 12:05

Fra underskud til overskud: Så meget har Mikkel Beha tjent på 'Kurs mod fjerne kyster'Fra underskud til overskud: Så meget har Mikkel Beha tjent på 'Kurs mod fjerne kyster'

Beha Erichsen-familiens verdensomsejling med skibet Havana er vendt fra en underskudsforretning til give millionoverskud.

I tre år har danskerne fulgt Mikkel Beha Erichsens familieeventyr på verdenshavene i det poplære tv-program ‘Kurs mod fjerne kyster’. Det har givet familiens økonomi et boost i millionklassen. Det skriver Ekstra Bladet.

Havana-produktionerne lagde ellers ud med at være en underskudsforretning, men i 2015 kunne Mikkel Beha Erichsens holdingselskab præsentere et overskud på over en million.

Selskabets egenkapital er ifølge regnskabet for 2015 stedet fra 100.000 kroner i sommeren 2013 til 1,7 millioner kroner.

Pengene kommer ikke udelukkende fra de indtægter, familien får gennem det ultra-populære tv-program. Familien tjener nemlig også gode penge på bøger og foredrag.

Det økonomiske boost tager Mikkel Beha Erichsen med stor sindsro.

- Jeg tænker ikke på mig selv som særligt rig. Vi har altid rejst for mere, end vi har haft råd til, så derfor er indtægterne nu velkomne, og de bliver fordelt ligeligt, siger han til Ekstra Bladet.

Pengene vil heller ikke blive brugt på tant og fjas. De skal gemmes, fortæller han.

- Der skal hverken købes fladskærme eller andet for de penge. De skal bruges til noget spændende. Det hele låses fast på en konto, indtil de skal bruges på en ny ekspedition.


LÆS OGSÅ: Nu er datoen klar: Denne dag vender Havana hjem til Danmark

LÆS OGSÅ: Havana er tilbage - spottet i det sydfynske øhav

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx