Af Christian Winther Johansen - 02/10-17 21:20

Dansk stjerne er med i nyt 'Simpsons': Kan du gætte, hvem han skal ligne?Dansk stjerne er med i nyt 'Simpsons': Kan du gætte, hvem han skal ligne?

Den nyeste sæson af 'The Simpsons' lagde ud med et dansk islæt.

storybild

Arkivfoto. (Billede: GABRIEL BOUYS)

Den 29. sæson af den populære animationsserie 'The Simpsons' rullede søndag aften ud på amerikansk tv, og i premiereafsnittet var det med dansk islæt.

Skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau er nemlig blevet til en af de berømte gule karakterer i den kommende sæson, hvilket metroxpress tidligere har beskrevet.

Dengang lød det fra hovedproducenten bag serien, Matt Selman, til Entertainment Weekly, at Coster-Waldau skulle lægge stemme til en »overraskende og sexet forbindelse til en af hovedpersonerne i en fantasy-inspireret episode.«

Nu er afsnittet 'The Serfsons' blevet udødeliggjort på den amerikanske tv-kanal FOX, og Coster-Waldaus karakter er blevet afsløret for millioner af Simpsons-fans, som du kan se herunder. Her bliver der trukket en helt del på en eksisterende karakter.


Coster-Waldau spiller Markery, der er en hidtil ukendt tvillingebror til Marge, hvis rigtige navn i serien egentligt er Marjorie.

Afsnittet tager udgangspunkt i et 'Game of Thrones'-univers, hvor den 'sexede forbindelse' er en henvisning til Game of Thrones-universet, hvor Coster-Waldaus karakter, Jaime Lannister, har et romantisk forhold til sin egen søster, Cersei.


Ifølge Mashable har Coster-Waldau kun to replikker i afsnittet, men ifølge dem er der ikke tvivl om den incestfulde reference til HBOs hitserie.

Dermed har planen været at få Markery til at ligne Jaime Lannister, mens han er Marges tvillingebror. Det klares nemt med lidt skæg.

The Simpsons løb første gang over de amerikanske tv-skærme i 1989. Nikolaj Coster-Waldau er den anden dansker, der optræder i The Simpsons. Den første var Metallica-trommeslageren Lars Ulrich, der gæstede serien i sæson 18.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Single Bendtner nærmer sig...
bt.dk
Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx