03/12-13 15:22

Satirisk Hitler-bog bliver lavet til filmSatirisk Hitler-bog bliver lavet til film

Den storsælgende satiriske roman "Er Ist Wieder Da", hvor Hitler dukker op 66 år efter Anden Verdenskrig, skal filmatiseres.

storybild

Den storsælgende satiriske roman "Er Ist Wieder Da", hvor Hitler dukker op 66 år efter Anden Verdenskrig, skal filmatiseres. (Billede: Polfoto)

Hvordan ville Adolf Hitler gebærde sig i verden i dag? Det kan man få et bud på i den tyske roman "Er ist Wieder Da", der handler om Nazilederen, der vågner op i Berlin 66 år efter Anden Verdenskrig.

I den satiriske historie springer Adolf Hitler ud som stjerne i et tv-program, og nu bliver bogen, der har solgt ikke mindre end 1,3 millioner kopier, filmatiseret. Det skriver msn.com.

Video: Se Hitler blive kørt ned i absurd reklame
Video: Se Hitler blive kørt ned i absurd reklame

Bogen har solgt langt mere end først antaget, og nu bliver den også oversat til engelsk, hvor den får titlen "Look Who's Back".

Forfatteren bag bestselleren, Timur Vermes, skal skrive manuskriptet til filmen, der ventes at få premiere i 2015, oplyser filmselskabet bag, Constantin Film.

Hitlers bodyguard er død
Hitlers bodyguard er død

- Min generation og dem, der er yngre forstår ikke, hvordan der var nogen, der nogensinde kunne vælge at følge Hitler. Men når man læser denne bog, kommer man på en måde til at holde med ham. Man bliver tvunget ud i at se tingene på en ny måde. Det er en af grundene til, at jeg føler, at det er okay, at jeg risikerer at såre nogen, har forfatteren bag tidligere udtalt ifølge DR.

Hitler: En paranoid stofmisbrugende hypokonder
Hitler: En paranoid stofmisbrugende hypokonder

Hvem der skal spille Adolf Hitler er endnu ikke afsløret.

/Newspaq


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx