Af - 23/05-17 22:44

Phillip efter exit: Det var det bedste ved at være med i Paradise HotelPhillip efter exit: Det var det bedste ved at være med i Paradise Hotel

Phillip May er ikke sur på andre end sig selv, efter han for anden gang røg ud lige før finalen.

I videoen: Se Phillips meget følelsesladede farvel til Simone.

Så blev det endestationen for Phillip May, der ellers har været en af de mest markante personligheder i årets Paradise Hotel.

Sammen med Kenneth og Maja måtte han slukøret forlade hotellet lige før finalen efter en intens parceremoni, der bare ikke ville slutte.

På trods af skuffelsen er Phillip May i dag ikke sur eller bitter på nogen af de øvrige deltagere, siger han til metroxpress.

Kæmpe chok i aften: Flere deltagere bliver sendt hjem fra hotellet
Kæmpe chok i aften: Flere deltagere bliver sendt hjem fra hotellet

Jeg får ikke noget ud af at være sur. Jeg kan være ærgerlig over begrundelsen for at sende mig ud, men i sidste ende kan jeg kun være sur på mig selv, siger Phillip, der også røg ud lige før finalen sidste gang han deltog i Paradise.

- Jeg er glad for en pissefed oplevelse, og så har jeg taget Mr Paradise-pokalen med hjem, så lidt har jeg da fået ud af det, siger han.

Men han har jo faktisk fået en hel del mere ud af det. Hans forhold til Simone har holdt siden indspilningerne, og de to er stadig sammen i dag. Og så er venskabet med Lenny også bedre end nogensinde, afslører paradisoen.

Lenny afslører navnet: Hun er min nye paradiso-kæreste
Lenny afslører navnet: Hun er min nye paradiso-kæreste

Det kom ellers på prøve, at Lenny først kyssede med Simone, og Phillip efterfølgende snød Lenny og sendte ham ud af hotellet.

- Vi har det pissegodt. Vores venskab er bedre end nogensinde. Vi ser hinanden noget i retning af hver andendag, siger Phillip.

- Det var Ikke svært for mig at komme videre efter kysset, for jeg har ikke så svært ved at komme videre. Jeg lagde det hurtigt bag mig, siger han til metroxpress.

Lenny er over Jasmin: Scorer ny paradiso
Lenny er over Jasmin: Scorer ny paradiso

De to andre tabere var selvfølgelig også skuffede over at ryge ud så tæt på mål. Se deres reaktioner i videoerne herunder:

Kæmpe Paradise-bommert! TV3 afslører hvem der skal forlade Paradise Hotel
Kæmpe Paradise-bommert! TV3 afslører hvem der skal forlade Paradise Hotel

LÆS OGSÅ: Veninde delte nøgenbilleder af tidligere 'Paradise'-deltager: Nu er hun politianmeldt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se BT's karakterer fra det store...
bt.dk
Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Italiensk by hylder ikonisk dansker:...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx