Af - 13/03-17 10:41

TV: Hollywood-stjerne gør tykt grin med Trumps datter i verdensberømt tv-showTV: Hollywood-stjerne gør tykt grin med Trumps datter i verdensberømt tv-show

Scarlett Johansson har nu debuteret som præsidentens datter.

Alec Baldwins Donald Trump-parodier i det 'Saturday Night Live' blev vildt populære - og det skadede bestemt ikke, at USA's nye præsident overhovedet ikke kunne se det sjove i dem. Nu har Baldwin valgt at droppe parodierne, men det ikoniske, amerikanske satireprogram havde en værdig afløser klar i kulissen.

Lørdag fik Hollywood-stjernen Scarlett Johansson debut i 'Saturday Night Live' - i rollen som Donald Trumps datter Ivanka. Og hendes imitation af 'førstedatteren' er diabolsk og sydende sarkastisk.

Trump tager på sin 9. golftur på syv uger - koster skatteyderne millioner
Trump tager på sin 9. golftur på syv uger - koster skatteyderne millioner

Iført en lang, lyshåret paryk og med kolde, udtryksløse øjne giver Scarlett Johansson den som Ivanka Trump i en falsk reklamefilm for hendes tøjmærkes nye duft, som holdet bag satireprogrammet har givet navnet 'Complicit' (dansk: 'medskyldig' eller 'delagtig').

»En duft lavet kun til hende. For hun er smuk. Hun er magtfuld. Hun er... medskyldig,« siger reklamefilmens sensuelle fortællerstemme, mens Johanssons Ivanka-imitation poserer for kameraet.


Alec Baldwin optræder dog også i videoen, selvom han har lagt sin Donald Trump-parodiering på hylden. På et tidspunkt kigger Scarlett Johansson sig i spejlet, mens hun rører sig ved læben. Spejlbilledet viser Donald Trump (i skikkelse af Baldwin) gøre det samme.

»Hun kræver ikke at komme i rampelyset, men vi ser hende. Åh, hvor vi ser hende. Complicit,« siger fortællerstemmen for ligesom at understrege pointen.

Ivanka Trumps mærke storsælger efter Donalds vredesudbrud
Ivanka Trumps mærke storsælger efter Donalds vredesudbrud

'Saturday Night Live' gør også tykt grin med Ivanka Trumps opbakning til kampen for kvinders rettigheder - med en slet skjult hentydning til farens dybt kontroversielle udtalelser om kvinder, så som hans berygtede citat 'grab them by the pussy (tag dem i fissen, red.)'.

»En feminist. En forkæmper. En kvindernes talskvinde. Eller.. hvad?,« lyder det i reklamefilmen.

Som i enhver anden reklamefilm for nye dufte, slutter videoen med 'Complicit's slogan, som igen er en verbal lussing til Ivanka Trump - og hendes berømte far:

»Complicit. En duft for kvinden, som kunne stoppe dette her, men ikke vil.«

Hverken Donald eller Ivanka Trump har reageret på Scarlett Johanssons parodiering - endnu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx