Af - 13/03-17 10:41

TV: Hollywood-stjerne gør tykt grin med Trumps datter i verdensberømt tv-showTV: Hollywood-stjerne gør tykt grin med Trumps datter i verdensberømt tv-show

Scarlett Johansson har nu debuteret som præsidentens datter.

Alec Baldwins Donald Trump-parodier i det 'Saturday Night Live' blev vildt populære - og det skadede bestemt ikke, at USA's nye præsident overhovedet ikke kunne se det sjove i dem. Nu har Baldwin valgt at droppe parodierne, men det ikoniske, amerikanske satireprogram havde en værdig afløser klar i kulissen.

Lørdag fik Hollywood-stjernen Scarlett Johansson debut i 'Saturday Night Live' - i rollen som Donald Trumps datter Ivanka. Og hendes imitation af 'førstedatteren' er diabolsk og sydende sarkastisk.

LÆS OGSÅ: Trump tager på sin 9. golftur på syv uger - koster skatteyderne millioner

Iført en lang, lyshåret paryk og med kolde, udtryksløse øjne giver Scarlett Johansson den som Ivanka Trump i en falsk reklamefilm for hendes tøjmærkes nye duft, som holdet bag satireprogrammet har givet navnet 'Complicit' (dansk: 'medskyldig' eller 'delagtig').

»En duft lavet kun til hende. For hun er smuk. Hun er magtfuld. Hun er... medskyldig,« siger reklamefilmens sensuelle fortællerstemme, mens Johanssons Ivanka-imitation poserer for kameraet.


Alec Baldwin optræder dog også i videoen, selvom han har lagt sin Donald Trump-parodiering på hylden. På et tidspunkt kigger Scarlett Johansson sig i spejlet, mens hun rører sig ved læben. Spejlbilledet viser Donald Trump (i skikkelse af Baldwin) gøre det samme.

»Hun kræver ikke at komme i rampelyset, men vi ser hende. Åh, hvor vi ser hende. Complicit,« siger fortællerstemmen for ligesom at understrege pointen.

LÆS OGSÅ: Ivanka Trumps mærke storsælger efter Donalds vredesudbrud

'Saturday Night Live' gør også tykt grin med Ivanka Trumps opbakning til kampen for kvinders rettigheder - med en slet skjult hentydning til farens dybt kontroversielle udtalelser om kvinder, så som hans berygtede citat 'grab them by the pussy (tag dem i fissen, red.)'.

»En feminist. En forkæmper. En kvindernes talskvinde. Eller.. hvad?,« lyder det i reklamefilmen.

Som i enhver anden reklamefilm for nye dufte, slutter videoen med 'Complicit's slogan, som igen er en verbal lussing til Ivanka Trump - og hendes berømte far:

»Complicit. En duft for kvinden, som kunne stoppe dette her, men ikke vil.«

Hverken Donald eller Ivanka Trump har reageret på Scarlett Johanssons parodiering - endnu.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx