Af - 24/11-15 20:44

TV: Parrene fra Gift ved første blik - Det skal der ske nuTV: Parrene fra Gift ved første blik - Det skal der ske nu

To par valgte at blive sammen, når kærlighedseksperimentet Gift ved første blik sluttede i aften. Metroxpress spurgte parrene, hvad der skal ske nu - og om de er blevet forelskede.

I aften kunne tv-seerne se to af parrene fra Gift ved første blik bekræfte det "ja" de gav til hinanden fem uger tidligere, da de mødte hinanden for første gang.

Både 31-årige Michael Hansen og 28-årige Line Rask valgte at beholde vielsesringene på, og også 31-årige Randi Gulbrant Jespersen og 30-årige Niels Pold kunne bekræfte, at de ønskede at blive sammen efter eksperimentet.

I dag, fem måneder efter deres første møde og cirka fire måneder efter eksperimentet sluttede, bekræfter begge par, at de stadig er sammen.

Line fortæller, at hende og Michael skal flytte sammen til april - og hvis de stadig er sammen om nogle år, vil der nok også komme små fødder på adressen, fortæller hun.

Om parret er blevet forelskede er ikke helt let at svare på ifølge Line.

- Det er svært at sammenligne det med den forelskede, man normalt har. Det er en dybere form for kærlighed i stedet for forelskelse. Man tænker mere klart, når man ikke er fuldstændig skør af forelskelse, så jeg tror, man ser nogle andre ting på en klarere måde, og det tror jeg ikke er helt skidt, siger Line.

Hun forklarer, at hun blandt andet sætter pris på, hvor godt Michael behandler hende og på, hvor meget de gerne vil hinanden uden den forblændende forelskelse.

Michael og Line havde god kemi fra start (Foto: Snowman productions Aps)

Niels og Randis fremtid skal planlægges i deres vanlige, rolige tempo.

- Vores fremtidsplaner er, at vi tager det stille og roligt og ser, om ikke det går godt. Vi er ikke officielt flyttet sammen, men er mere eller mindre altid sammen. For det meste oppe ved mig, fortæller Niels.

Begge ønsker børn på et tidspunkt, men det er ikke noget, de har talt om endnu - de har trods alt kun kendt hinanden fem måneder, understreger Niels.

Forelskelsen er også noget, der skal komme stille og roligt, fortæller han.

- Jeg tror ikke, vi er blevet forelskede, men vi bliver selvfølgelig gladere og gladere for hinanden. Jeg tror, det er en kæmpe fordel, at det starter på den måde. Når vi kan holde ud at være sammen, så kan det kun blive bedre herfra, siger Niels og udelukker "absolut ikke", at forelskelsen kan komme og tilføjer:

- Det bliver sværere og sværere at forestille sig, at Randi ikke skulle være en del af mit liv.

Niels og Randi har taget det hele stille og roligt, men er blevet gladere for hinanden for hver dag. (Foto: DR1/Snowman Productions Aps)

TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?
TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?

Michael fra Gift ved første blik: Jeg gættede mit match
Michael fra Gift ved første blik: Jeg gættede mit match

TV: Ane fra Gift ved første blik - Nu er jeg på Tinder
TV: Ane fra Gift ved første blik - Nu er jeg på Tinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx