Af - 19/08-15 17:00

TV: Slettet scene viser 'Venner'-Chandler lave bombejoke i lufthavnenTV: Slettet scene viser 'Venner'-Chandler lave bombejoke i lufthavnen

Se en kontroversiel slettet scene fra 'Venner' her.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

Tilbage i 2001 var 'Venner' stadig på sit højeste, og der kom et nyt afsnit i ugen. I oktober 2001 skulle Chandler og Monica flyve på bryllupsrejse, og der var en scene, hvor Chandler laver en joke om bomber i lufthavnen.

Den scene har du nok aldrig set, for som alle ved, oplevede New York et forfærdeligt terrorangreb den 11. september 2001. Derfor valgte folkene bag serien at slette scenerne med bombejoken og indspille nogle andre i stedet for.

Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup
Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup

Den originale scene ligger dog på nettet - og har gjort det i et godt stykke tid - men internettets mange brugere har for alvor fået øjnene op for det nu, så det er gået viralt.

DU KAN SE DEN SLETTEDE SCENE HER:

ENDELIG! Jennifer Aniston er blevet gift
ENDELIG! Jennifer Aniston er blevet gift

Der er tale om episoden "The One Where Rachel Tells...", som er et afsnit i den ottende sæson af serien. Så kan du jo gå ind på Netflix og se, hvordan afsnittet endte med at være, efter nye scener blev indspillet.

I galleriet øverst kan du se, hvordan vennerne ser ud i dag. Serien sluttede i 2004, så der er sket lidt, lover vi.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx