Af - 19/08-15 21:18

TV: - Vi er de nye Citybois!TV: - Vi er de nye Citybois!

Onsdag blev den niende 'X Factor'-sæson skudt i gang med første auditionrunde i DR Byen. Metroxpress var med og fandt et par kandidater til at overtage Citybois hype fra sidste sæson.

Ikke siden nogensinde før har 'X Factor' i Danmark haft så hypet et fænomen som sidste sæsons Citybois, og DR vil helt sikkert give et halvt Eurovision-show for at opleve det igen.

Chok: Den nye 'X Factor'-dommer kan ikke se forskel på Citybois
Chok: Den nye 'X Factor'-dommer kan ikke se forskel på Citybois

Onsdag gik jagten ind på ny. Klokken halv ti stod nye håbefulde talenter klar i kø foran DR Byen klar til at synge sig med i programmet. Metroxpress mødte et par kandidater:

Citygirls og Christopher-fans barrikaderer Tivoli Friheden
Citygirls og Christopher-fans barrikaderer Tivoli Friheden

Thomas, 16 år, Hillerød & Gustav, 18 år, Allerød
- Vi går i klasse sammen på gymnasiet og stiller mest op for sjov. Vi har ingen erfaring med at synge, og hvis vi går videre, er det virkelig godt klaret. Vi er for kloge til at blive de nye Citybois, haha. Det er sgu ikke lige os med hysteriske fans i hælene.

Magnus, 15 år, Helsingør & Louis, 14 år, Helsingør & Markus, 15 år, Helsingør
- Vi er sindssygt gode, og vi går stensikkert videre. Vi sang sammen for første gang i går, men vi vil bare gerne i tv, haha. Vi er de nye Citybois, men vi er mest inspireret af Backstreet Boys. Vi hedder 'Naked in the forest'.

Julie, 15 år, Hillerød & Liva, 15 år, Hillerød
- Vi kalder os 'Bubly' og stiller op, fordi vi har fået at vide, at vi synger godt. Vi vil egentlig gerne bare nå tredjepladsen, for det er altid dem, der bliver husket. Ligesom One Direction, haha. Vi er de nye Citygirls, som fyrene kommer til at jagte på gaden. Det gør de jo allerede i forvejen.

TV: Find dig selv - Her spiller Citybois på Smukfest
TV: Find dig selv - Her spiller Citybois på Smukfest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx