Af - 17/10-16 14:35

Derfor bliver Jonatan Spang bollet i røven af en kvindeDerfor bliver Jonatan Spang bollet i røven af en kvinde

‘Lillemand’ er tilbage med anden sæson. Jonatan Spang håber, at seerne ikke bliver afskrækket af hans omgang med en påspændingsdildo.

Bildstrecke im Grossformat »

Plat drengerøvshumor gider Jonatan Spang ikke. Det er ikke hans stil, og derfor er han træt af, at den nye sæson af ‘Lillemand’ bliver promoveret med et billede af en påspændingsdildo tvunget ind i munden på ham.

- Jeg bliver bekymret for, om det kommer til at afskrække nogen ved, at det ligner drengerøvshumor, siger Jonatan Spang.

For første afsnit, ‘Feminazi’, handler om feminisme og kønsrollerne i Danmark. For komikeren bliver komikken interessant, når den handler om dilemmaer.

Se hvilken komiker der er mest desperat efter at vinde 'Årets komiker'
Se hvilken komiker der er mest desperat efter at vinde 'Årets komiker'

- Og der ligger mange dilemmaer i det med kønsroller. I stedet for at fortælle seerne, at der en rigtig måde at anskue kønsroller på, vil jeg gerne vise mange forskellige måder. Det er rart, hvis folk har lyst til at have en samtale bagefter. Det er målet, siger Jonatan Spang.

Hans karakter i serien bliver bollet i røven af en kvinde med en påstændingsdildo i sæsonens første afsnit, og det var sjovt at finde på det scenarie under skriveprocessen, fortæller Jonatan Spang. Men da optagelserne skulle finde sted, var hans følelserne lidt nogle andre.

- Så ligger man der. Buttnaked. Med to fotografer, hvor den ene siger, at nu kan man altså se dildoen igen. ‘Kan du ikke gemme den, kan den ikke komme op mellem ballerne.’ Det er grænseoverskridende, siger Jonatan Spang.

Nikolaj Stokholm: 'Sådan virker jeg mindre sindssyg'
Nikolaj Stokholm: 'Sådan virker jeg mindre sindssyg'

Men det er vigtigt for ham, at sådan en scene i serien ikke er et bærende element. Det er bare en måde at fortælle historien på.

- For mig er det ikke vigtigt, at det er in your face.

Resten af seriens emner spænder da også bredt Her kommer det både til at handle om at sende gamle på plejehjem, utroskab og det at være kendt.

‘Lillemand’ har premiere på TV2 Zulu i aften kl. 20.45.

Dansk komiker tager TYKT pis på Gulddreng i ny sang
Dansk komiker tager TYKT pis på Gulddreng i ny sang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx