Af David Andersen - 12/02-18 14:10

Netflix i krig med valentinsdag: 'Her er 5 film uden romantik'Netflix i krig med valentinsdag: 'Her er 5 film uden romantik'

Hvad enten du er single eller bare hader valentinsdag, så mener Netflix at have opskriften på en god anti-valentinsdag.

storybild

På onsdag er det valentinsdag, og det glæder mange sig til. Men for alle singler (og mange mænd) er dagen mest af alt en irriterende alibi-fejring, som virker mistænkeligt lukrativ for blomsterhandlere, restaurantero og slikfabrikanter.

Den holdning har de tilsyneladende også hos Netflix, som har sendt denne pressemeddelelse ud:

'Valentinsdag er lige rundt om hjørnet - og hører du til dem, der krummer tæer ved tanken om hjerteformede chokolader og blødsødne film, så fortvivl ikke. Netflix har nemlig samlet 5 actionspækkede film, der med garanti kan holde romantikken på afstand. God fornøjelse!'

Her er de fem film, som Netflix foreslår:

Captain America: Civil War

Medlemmerne af Avengers står over for en intern konflikt. Captain America kæmper for at holde sine superheltevenner uafhængige, mens hans ven Ironman støtter op om regeringens nye lov, der skal registrere alle mennesker med overnaturlige kræfter.

Taken 3

Bryan Mills anklages for mord og skal bruge sine finpudsede færdigheder til at holde sig i live, beskytte sin familie og bevise sin uskyld.

The Italian Job

Kuppet var planlagt ned til den mindste detalje, og alt forløb perfekt. Charlie Crooker gjorde sit livs kup, men han blev forrådt – og nu vil han have hævn.

The Other Guys

Allen og Terry passer deres kedelige kontorjob som politibetjente i New York, indtil de pludselig får den helt store chance for at udføre rigtigt politiarbejde.

Transporter 3

Frank Martin får til opgave at køre en meget speciel last fra Marseille til Odessa ved Sortehavet - uden at stille nogen spørgsmål.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Bekymret anklager: Lockout kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx