Af - 28/02-14 22:43; Opdateret: 01/03-14 00:18

Se ManBands nyeste medlem: Nu vil de på Zen!Se ManBands nyeste medlem: Nu vil de på Zen!

ManBand var i højt humør efter de fredag var gået videre til næste uge af X Factor, men de var ikke tilfredse med deres egen præstation.

storybild

ManBand gik sikkert videre til næste uge af 'X Factor'. Det skete trods en - ifølge dem selv - ikke overbevisende indsats fredag aften.

- Nej, jeg må indrømme, at jeg ikke var tilfreds, og jeg er overrasket over, at vi gik direkte videre. Det klikkede for mig, så jeg mistede takten, det var sgu ikke så godt, lød det ærligt fra Dennis.

'X Factor'-drama: Lina smider sin egen deltager ud - igen!
'X Factor'-drama: Lina smider sin egen deltager ud - igen!

Sammen med resten af ManBand hev de Mathias Chrøis, der røg ud i sidste uge, med til interviewet.

- Han er vores nyeste medlem, forklarede gruppen med et stort grin.

X Factor-Fie: Det vil jeg savne mest
X Factor-Fie: Det vil jeg savne mest


Remée var ikke tilfreds efter deres indsats på scenen og sammenlignede deres skønsang med noget, man burde høre på Damhuskroen nord for København. Det blev til en lang diskusion om, hvorvidt Damhuskroen er noget negativt, men i modsætning til resten af gruppen - der udtrykte frygt for at blive afvist i døren - var Dennis og Mathias klar på en invitation til et af Københavns finere steder - nemlig Remées natklub, Zen.

'X Factor': Så travlt har deltagerne
'X Factor': Så travlt har deltagerne


- Jeg vil sgu gerne på Zen. Remée, hvis du læser det her, kan du så ikke invitere os på Zen? Mathias, vil du ikke også gerne med på Zen? Selvfølgelig vil du det. Remée, vi er klar, lød det med et højt grin fra Dennis, mens han stod med armen slynget om gruppens nyeste medlem: Mathias Chrøis.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx