Af Katrine Frederikke Wandrup - 25/04-17 14:56

'Mine forældre brugte millioner på mig - og så ville jeg bare ikke mere''Mine forældre brugte millioner på mig - og så ville jeg bare ikke mere'

Irina havde engang en noget anden fremtid i vente end at blive blogger og tv-kendis.

storybild

I 'Til middag hos' på TV3 tirsdag åbner Irina Olsen op for sin barndom i Ukraine. (Billede: TV3)

Kunstskøjteløb fyldte meget i blogger og tv-personlighed Irina Olsens barndom. Fra hun var fire år, dyrkede hun sporten, og hendes forældre ville have, hun skulle blive professionel. Derfor var der ingen pauser eller tid til venner.

Det fortæller hun i ’Til middag hos’, som bliver sendt tirsdag på TV3. I programmet er Irina Olsen vært, og hun disker op med specialiteter fra Ukraine, hvor hun boede de første ti år af sit liv.

Under middagen spørger gæsterne, DR Ultra-vært Joakim Ingversen, professionel danser Thomas Evers Poulsen og tidligere komtesse Camilla af Rosenborg ind til divaens liv i Ukraine, hvor skøjteløb fyldte meget, og hvor forældrene havde høje ambitioner på deres datters vegne.

Irina vender tilbage til tv-skærmen: 'Det er mit drømmeprogram'
Irina vender tilbage til tv-skærmen: 'Det er mit drømmeprogram'

»Jeg ved ikke, om I har set de der gymnastfilm, hvor man pacer sine børn frem. Det var ligesom det. Jeg blev pacet til kunstskøjteløb. Det var sådan, at jeg kom hjem fra træning og så skulle jeg sidde i spagat. Der var ingen pauser,« fortæller Irina Olsen i programmet.

Irina the Diva mener selv, at hun kunne være blevet professionel kunstskøjteløber, hvis ikke hun havde valgt at stoppe med sporten. Men det blev for hårdt, når der ikke var nogen pauser, og når ens forældre var trænere i stedet for forældre, forklarer hun.

Irina Olsen valgte Ukraine som tema for aftenen i 'Til middag hos' og iførte sig derfor en klassisk ukrainsk kjole og blomster i håret. Foto: TV3

»I den tid var der ingen fest, ingen venner, ingen tid til den slags.«

Derfor valgte hun som teenager at stoppe med sporten, og det faldt ikke i god jord hos forældrene.

Ærligt billede: Irina viser appelsinhuden frem
Ærligt billede: Irina viser appelsinhuden frem

»Mine forældre blev skuffede og meget sure, da jeg droppede skøjteløb. De havde jo brugt millioner af kroner på mig og investeret meget af deres tid og energi på det, og så kom jeg og sagde, at jeg ikke ville mere. Så vi talte ikke sammen i to år,« fortæller hun.

I dag har bloggeren et godt forhold til sin mor, og de to har den relation, som Irina Olsen altid har drømt om. Derimod har hun ingen kontakt med sin far, som ikke kunne rumme hendes nye tilværelse som reality-stjerne. Han drømte om, at hun skulle være skøjteprinsesse eller læge ligesom ham selv.

I Ukraine drikker de vodka for godt helbred, så det skal gæsterne DR Ultra-vært Joakim Ingversen, professionel danser Thomas Evers Poulsen og tidligere komtesse Camilla af Rosenborg i 'Til middag hos' også. Se hvordan de tackler det tirsdag klokken 19 på TV3. Foto: TV3

Irina Olsen lever i dag af sin blog og har derudover en Youtube-kanal, hvor hun deler videoer og er aktiv på sociale medier, der hele tiden skal holdes ved lige, så hendes følgere har noget at se og læse. Men inden da blev hun særligt kendt for sin deltagelse i forskellige reality-programmer, blandt andet ’Fristet’ og ’Divaer i Junglen’.

Irina gav sin mor 'smertefuld' gave: Hun så straks friskere ud
Irina gav sin mor 'smertefuld' gave: Hun så straks friskere ud

Deltagelsen i programmerne og hendes ry som en festglad pige var en del af hendes identitetsdannelse, fortæller hun.

»Jeg brugte nogle år på at finde ud af, hvem jeg var, når jeg ikke længere var kunstskøjteprinsessen,« siger hun.

’Til middag hos’ er blot et af de tv-programmer, hvor Irina Olsen i øjeblikket er aktuel og åbner op om sin barndom i Ukraine. DR3 sender ’Irina – en Diva Vender Hjem’, som er en miniserie på fire afsnit, hvor Irina Olsen rejser tilbage til Ukraine og besøger de steder, hvor hun er vokset op.

LÆS OGSÅ: Bange Irina: Bællede Red Bulls og så gik det galt

LÆS OGSÅ: Glem alt om frækt undertøj: Her er hvad Irina fik i julegave af kæresten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx