Af Webstud/TR - 17/07-17 20:26

Fans slagter popstjernes 'Game of Thrones-debut': - F*** af, ingen vil have dig her!Fans slagter popstjernes 'Game of Thrones-debut': - F*** af, ingen vil have dig her!

DENNE ARTIKEL INDEHOLDER GAME OF THRONES-SPOILERS

storybild

(Billede: HBO/PR)

Ed Sheeran fik i dag sin skuespil-debut, da første afsnit af den nye sæson af Game of Thrones rullede over skærmen. Det er dog ikke alle, der er lige imponerede over den 26-årige singer-songwriters optræden i fantasy-serien.

Et opslag delt af Ed Sheeran (@teddysphotos) den

I afsnittet spiller Sheeran en syngende Lannister-soldat, der sidder ved et bål i skoven sammen med sine medsoldater, da Arya Stark render ind i dem.

Selv om de ikke var nogen hemmelighed, at Ed Sheeran er med på rollelisten til den syvende sæson af serien, var det for mange en overraskelse allerede at se ham i det første afsnit.

Det hjalp heller ikke, at hans velkendte stemme og udseende rev flere seere ud af fantasy-universet, fortæller de på blandt andet Twitter og Reddit.

Den populære 'Shape of You'-sangers rolle i serien var dog ikke helt uden betydning. Han var nemlig blevet castet for at synge den betydningsfulde sang 'Hands Of Gold', som mange, der har læst bøgerne, nok kan genkende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
Manden bag mystisk lyd-klip står...
bt.dk
Har fem børn og 18 år yngre kæreste:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx