Af - 10/01-14 21:40; Opdateret: 10/01-14 21:59

ManBand fra X Factor: Vi er ikke de nye VocalocaManBand fra X Factor: Vi er ikke de nye Vocaloca

De tre rutinerede drenge, der i aftenens afsnit gik videre i 'X Factor', startede sammen i 2009 på TV2 og har siden forsøgt sig i 'X Factor' op til fire gange.

storybild

ManBand er fra venstre mod højre: Ole, Dennis og Jesper. Ole og Dennis har tidligere været med i TV2's korprogram 'TV2 Allstars'.

ManBand med de tre rutinerede drenge Ole, Dennis og Jesper var et af aftenens musikalske højdepunkter, da X Factor holdt audition i København, og dommerne sendte dem da også videre, selvom de tidligere har fået afslag fire gange.

Åh nej! Nyt kendt tøj-logo sovset ind i 'X Factor'
Åh nej! Nyt kendt tøj-logo sovset ind i 'X Factor'

- Det var en rigtig god oplevelse at gå til audition, fortæller gruppens højeste medlem Ole.

- Vi er tidligere stillet op individuelt. Dennis (den skaldede i gruppen, red.) har rekorden med fire forsøg, og det var også derfor, Blachman sagde, at hvis ikke vi kunne synge, så havde han noget, han skulle have flyttet. Dennis er nemlig flyttemand til daglig, og det kunne Blachman huske.

Tidligere profiler: Sådan kom vi med i 'X Factor'
Tidligere profiler: Sådan kom vi med i 'X Factor'

Ideen med ManBand begyndte tilbage i 2009, hvor Ole og Dennis mødtes i TV2's korprogram 'TV2 Allstars'. Ole vil ikke fortælle, hvilket kor de var med i, (efter mx.dk har kigget rundt i foto-arkiverne, kunne det godt ligne, at de var med i Sort Sols Steen Jørgensens kor) men lige siden har de to herre talt om at lave musik sammen.

- Vi var så med i en amatør-musical, hvor Jesper havde en af de bærende roller, og vi faldt i snak og i januar/februar sidste år, blev vi så enige om at lave en gruppe sammen.

Danskerne griner af X Factor kasket-snobberi
Danskerne griner af X Factor kasket-snobberi

ManBand ved godt, at de aldersmæssigt falder lidt ved siden af i forhold til X Factors normale ungdommelige snit. Derfor forberedte de sig også godt til deres audition.

- Vi aftalte fra start, at hvis vi stillede op, skulle der være styr på det musikalske. Dommerne kunne smide os ud, hvis vi ikke lige passede ind i konceptet, men musikalsk skulle der ikke være noget at sætte på os.

X Factor-Lucy var ikke en tilfældig sangerinde
X Factor-Lucy var ikke en tilfældig sangerinde

Under deres audition begyndte dommerne at snakke om Vocaloca, der var en af grupperne i den første 'X Factor'-sæson. Ole har det helt fint med sammenligningen.

- Musikalsk er det okay at blive sammenlignet med dem, for de havde styr på deres ting. De havde måske lidt for meget styr på det, og var derfor svære for dommerne at arbejde med. Der står vi i en anden situation, at vi lige er startet som gruppe og endnu ikke ved, hvilken retning vi skal gå. Så man kan ikke sige, at vi er de nye Vocaloca.

ManBand gik videre fra aftenens audition, men kan naturligvis ikke afsløre, hvor langt de når i 'X Facotor'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx