Af Tinie Maibøll - 14/07-17 22:50

Se videoen: Game of Thrones-stjerne afslører 'hemmelig' auditionSe videoen: Game of Thrones-stjerne afslører 'hemmelig' audition

Skulle rollen som Arya Stark i successerien Game of Thrones, måske være gået til skuespiller Kit Harrington i stedet? Og ville serien ikke være meget bedre, hvis Harry Potter var med?

storybild

Skuespilleren Kit Harrington, som ellers er indehaver af rollen som Jon Snow i successerien Game of Thrones, viste søndag aften, at han også har flair for at leve sig ind i de andre roller fra serien. (Billede: TOBY MELVILLE)

Skulle rollen som Arya Stark i successerien Game of Thrones, måske være gået til skuespiller Kit Harrington i stedet? Og ville serien ikke være meget bedre, hvis Harry Potter var med?

De fleste fans af Game of Thrones kender figuren Jon Snow, spillet af britiske Kit Harrington, som en seriøs og nærmest melankolsk mand. Men søndag beviste stjerneskuespilleren, at han har meget mere at byde på.

I forbindelse med den kommende premiere på 7. sæson af kæmpesuccesen Game of Thrones medvirkede Kit Harrington nemlig i talkshowet 'Jimmy Kimmel Live!' med værten Jimmy Kimmel.

Og det kom der en ret underholdende video ud af. Det skriver flere amerikanske medier, herunder Vanity Fair.

I videoen, som er en sketch lavet i samarbejde med talkshowet, går Kit Harrington nemlig til audition for at komme i betragtning til de andre roller i serien.

Først ser man ham spille rollen som Cersei Lannister. Iført en blond, meget høj paryk siger han den kendte linje 'Når du spiller spillet om tronerne, så enten vinder du eller dør... Nå, hvis I vil have mig undskyldt, jeg skal ud og have sex med min bror,' lyder det med henvisning til det incestuøse forhold mellem de to Lannister-søskende.

Herefter følger auditions til rollerne som blandt andre Arya Stark, Hodor og en White Walker.

Også dragemoderen Danearys Targaryen får et skud fra Kit Harringtons side.

I sidstnævnte rolle viser han, at han har en fin fornemmelse for seriens tendens med at vise klip, hvor Danearys Targaryen ikke har en trevl på kroppen. I hvert fald har Kit Harrington tilføjet sit dragemoderkostume en falsk brystatrap, som han meget teatralsk afslører med spørgsmålet om 'de vil se hans 'drager''.

Efter videoen blev vist søndag aften amerikansk tid har flere millioner set videoen, som er blevet delt tusinder af gange. Måske især på grund af videoens afslutning, hvor Kit Harrington i bedste troldmandsstil trækker en kanin op ad hatten. For pludselig står han klædt ud i et Harry Potter-kostume og forsøger at charme casteren bag kameraet.

Og da de ikke virker særligt begejstrede for Harry Potters medvirken i serien, forsøger Kit Harrington sig med det trick, han ved virker bedst. Du kan se tricket og den fulde video med Kit Harrington i audition til roller herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx