Af - 20/05-14 18:09

248.000 fans på Instagram! Mød Mads Mikkelsens cowboy-søn248.000 fans på Instagram! Mød Mads Mikkelsens cowboy-søn

14-årige Toke Lars Bjarke spiller Mads Mikkelsens søn i det danskproducerede western-drama 'The Salvation'. Den unge mand har fuld gang i karrieren og en imponerende stor fanbase på de sociale medier.

storybild

Toke Lars Bjarke omringet af sine medskuespillere Mads Mikkelsen og Michael Raymond-James. (Billede: Privat)

Lørdag gik han ned af den røde løber i Cannes side om side med filmverdenens superstjerner. I dag er han tilbage i trygge København hos mor og far.

Mads Mikkelsen får tæsk af Eric Cantona i ny film
Mads Mikkelsen får tæsk af Eric Cantona i ny film

14-årige Toke Lars Bjarke spiller Mads Mikkelsens søn Kresten i den aktuelle westernfilm 'The Salvation', og det var noget af en oplevelse for den unge fyr at være med i filmen, der blev optaget sidste år i Sydafrika.

Mads Mikkelsen var tæt på at miste finger under filmoptagelse
Mads Mikkelsen var tæt på at miste finger under filmoptagelse

- Jeg var dernede i tre uger, havde min egen trailer, og så var Mads Mikkelsen bare super sød. Han spillede slet ikke smart, men var god til at snakke med en og spurgte for eksempel, om man ville med ud og spise thai-mad, fortæller Toke til metroxpress.

Han har lavet film og tv siden han var helt lille og var blandt andet med i den Oscar-vindende 'Hævnen' i 2010. Toke ved nemlig, hvad der virker på det store lærred.

Dansk western får klapsalver og vækker latter i Cannes
Dansk western får klapsalver og vækker latter i Cannes

- Jeg er jo med i nogle sørgelige scener, så vi øvede meget på at græde. Så sørgede vi for, at blodet ikke blev for overdrevet, forklarer han.

Mens filmkarrieren ruller derudaf, har Toke også en musikkarriere kørende. Han har netop udsendt singlen 'Bingo Bango', som han er blevet rigtig glad for.

Mads Mikkelsen genindspiller blodig western med legendarisk rockstjerne
Mads Mikkelsen genindspiller blodig western med legendarisk rockstjerne

- Endelig har jeg fundet en stil, jeg synes er fed, lyder det om det uptempo rap-stykke, som hans fans på de sociale medier allerede virker til at være glade for. Dem har han forresten 97.000 af på Facebook og 248.000 på Instagram!

- Jeg tænker ikke over, at der følger så mange med. Men det er da meget sjovt at se, når de skriver til mig. Så er der en kineser fra Canada eller en pige fra Danmark. Det bliver nok endnu vildere når 'The Salvation' begynder at blive vist rundt omkring.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Forurenet med mus: Nu tilbagekaldes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx