Af - 11/08-15 19:04

Sarah-Sofie Boussnina: - Jeg er lige så usikker som alle andre pigerSarah-Sofie Boussnina: - Jeg er lige så usikker som alle andre piger

Vi har snakket med skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina om hendes fremadstormende karriere og rollen i filmen ‘Comeback’.

Bildstrecke im Grossformat »

Sarah-Sofie Boussnina har på trods af sine kun 24 år alligevel en række kendte film og tv-serier på sit CV. ‘Fasandræberne’, ‘Lærkevej’ og ‘1864’ er blot nogle af dem.

For os andre kan se se ud til, at det er gået stærkt for den unge kvinde, men sådan føler hun det ikke selv.

- Jeg har kæmpet i denne her branche i syv år, og i starten var det bare en hobby, hvor jeg tjente lidt lommepenge. Nu er det en fuldtidsarbejde, som jeg lever af. Men selv om jeg har været med i store film, så tjener man altså ikke kassen, som mange folk tror, siger skuespillerinden til metroxpress.

Birgitte Hjort: - Jeg render ikke rundt med blod i hovedet til daglig
Birgitte Hjort: - Jeg render ikke rundt med blod i hovedet til daglig

Boussnina er netop nu aktuel i filmen ‘Comeback’, hvor hun spiller sammen med den garvede skuespiller Anders. W Berthelsen - i filmen er hun Berthelsens datter.

Hun har ikke taget skuespilleruddannelse, fordi hun har fået afslag tre gange, men lærer derimod faget at kende indefra, når hun står på settet med de erfarne medspillere.

Under denne film lærte hun især, hvordan hun skulle holde på vreden.

- Jeg er vred store dele af ‘Comeback’, så jeg prøvede at undgå socialt samvær med holdet. Det ville være svært at være sur på Anders, hvis han lige havde fået mig til at grine under frokosten, siger hun.

Senere på året er Boussnina med i tredje sæson af ‘Broen’, hvor hun spiller overfor Nicolas Bro.

2014’s største bio-hit: Disse film solgte flest billetter
2014’s største bio-hit: Disse film solgte flest billetter

- Det har været som et eventyr at spille over Nicolas, selv om det igen er en meget hård rolle, jeg skal spille. Hun har været udsat for mange forfærdelig ting, fortæller hun.


"Jeg ved godt, at jeg er god til det, jeg laver"

Du bliver kaldt ‘Danmarks nye talent’ af mange medier. Hvad tænker du om det?

- Jeg er lige så usikker som alle andre piger i starten af 20’erne. Når jeg ser mig selv på skærmen, vælter jeg ikke bagover af begejstring, for jeg finder lige så mange fejl, som når andre kigger på dem selv. Men jeg ved godt, at jeg er god til det, jeg laver, fordi jeg gør mit mit allerbedste og lægger meget arbejde i det.

Hvordan havde du det, da du fik afslag fra skuespillerskolen?

- Jeg var heartbroken, og det var et kæmpe slag i mit selvtillid, fordi jeg følte, at jeg måske bare havde bildt mig ind, at jeg kunne noget. Jeg havde måske snydt en masse mennesker, som troede, jeg kunne finde ud af det. Men jeg har haft gode snakke med folk omkring mig, fx Ole Bornedal og min manager, og nu har jeg den indstilling, at jeg altid kan blive bedre. Det her er min uddannelse.

LISTE: Her er filmene, der vækker de stærkeste følelser
LISTE: Her er filmene, der vækker de stærkeste følelser

Hvad drømmer du om i din karriere i fremtiden?

- Jeg har været meget i USA og har et hold derovre nu, som jeg bliver repræsenteret af. Det kunne være fedt at lave film andre steder end i Skandinavien. Der er klart en udlandsdrøm. Det er slet ikke umuligt i dag, når man kigger på alle dem, det er lykkedes for.

Se traileren til 'Comeback' her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx