Af Pelle Dam - 15/03-14 22:12; Opdateret: 16/03-14 08:51

Pigen med den prikkede kjole charmede sig til MGP-sejrPigen med den prikkede kjole charmede sig til MGP-sejr

Den 12-årige Emma Pi vinder børnenes MGP, der løb af stablen i Arena Fyn i Odense lørdag aften.

storybild

Emma Pi med sangen 'Du ser den anden vej' under generalprøven til børnenes MGP i Odense Arena fredag. (Birgitte Carol Heiberg/FT/POLFOTO)

Iført prikket blå tylkjole, guldsko og Harry Potter-briller charmerede 12-årige Emma Pi lørdag aften publikum og sikrede sig nok sms-stemmer til at blive hyldet som vinder af børnenes MGP 2014.

Se og hør Emmas vindersang

Hendes sang "Du ser den anden vej" handler om en pige, der prøver at komme i kontakt med en dreng - men han lader som om, at han ikke ser hende.

Med sejren kan Emma Pi se frem til et coachingforløb, hvor hun får mulighed for at udvikle sin musik sammen med professionelle.

Basim om MGP: Rollo og King viste vejen
Basim om MGP: Rollo og King viste vejen

Det var et tæt opløb blandt de tre finalister, men solisten Lærke og gruppen Benedikte K & The Sisters måtte til sidst se sig slået af Emma Pi.

Ud over de 10 finalesange gav også pop-sangeren Christopher et nummer, ligesom sidste års vinder af børnenes MGP, Kristian, optrådte på scenen foran de 5000 publikummer.

Vinderen af de voksnes Melodri Grand Prix, Basim, optrådte også med sin sejrssang "Cliche love song".

Så mange millioner tjener vi på MGP
Så mange millioner tjener vi på MGP

Det var skuespiller og musiker Martin Brygmann og DR-vært Sofie Linde, der var værter for aftenens show, og de bidrog også med en optræden i form af deres egen version af den amerikanske pop-sangerinde Miley Cyrus' nummer "Wrecking Ball".

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx