Af - 28/10-15 15:53

TV: Danmarks næste Topmodel - Han går ikke i trussenTV: Danmarks næste Topmodel - Han går ikke i trussen

Én af drengene i Danmarks næste Topmodel "går ikke i trussen", mener en dommer - en anden skal begå sig som kvindelig diva for at komme i finalen. Se klip fra semifinalen her.

Thomas skal finde både sin indre kvinde og entertaineren frem, når han skal give den som en sexet Liza Minelli i aftenens fotoshoot. (Foto: Discovery Networks Danmark)

Selvom man er nået til semifinalen i kampen om at blive Danmarks næste kvindelige eller mandlige topmodel, kræver det mere end at passe sin skønhedssøvn at nå til finalen.

Det kræver blandt andet, at man som mand kan leve sig ind i rollen som en kvindelig diva og entertainer, og det er ikke den letteste opgave for Thomas. Samtidig er det et must, at man kan gå i trussen hos det modsatte køn.

Og det er alle dommere ikke enige i, at Mark kan:

De to tilbageværende kvindelige deltagere, Thea og Malle, skal på besøg hos "haute couture"-designer David Andersen, men er lidt i tvivl om, hvad det der "hard couture" eller "odd couture" egentlig er.

- "Odd", så må det være noget anderledes, gætter Malle.

Du kan se, hvem af de fem tilbageværende deltagere, der går videre til finalen af Danmarks næste Topmodel onsdag klokken 20.00 på Kanal 4.

"Du kunne være Zlatan!"

Glem Cara Delevingne - nu hitter disse øjenbryn
Glem Cara Delevingne - nu hitter disse øjenbryn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Regeringen klar med nyt udspil...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx