Af - 23/11-15 13:43

TV: Her møder hun sin tredje dobbeltgængerTV: Her møder hun sin tredje dobbeltgænger

26-årige Niamh har siden starten af året efterlyst personer over hele verden, der ligner hende på en prik. Hun har nu fundet og mødt sin tredje "tvilling" i Irland.

Niamh har nu fundet sin tredje dobbeltgænger, landsmanden Irene - og hun er stadig på jagt efter flere. (Credit: www.twinstrangers.com) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I marts 2015 gav tre venner hinanden en udfordring - inden for en måned skulle de finde deres såkaldte "twin stranger" - en person fra hvilket som helst sted i verden, der ligner dem til forveksling. Udfordringen blev kickstartet via de sociale medier ud fra teorien om, at vi alle har syv dobbeltgængere i verden.

Og den teori viser sig måske ikke at være helt forkert.

26-årige irske Niamh Geaney har nemlig haft uventet succes med udfordringen og har allerede mødt flere af sine dobbeltgængere, der i dén grad har vist sig ikke at skuffe i virkeligheden.

To uger efter udfordringen, var sat i gang mødte hun sin første dobbeltgænger, landsmanden Karen Branigan, og i juni fandt hun frem til sin italienske dobbeltgænger Luisa Guizzardi, som hun ikke kun lignede på udseende, men også personlighed. Begge møder med sine ukendte "tvillinger" er siden gået viralt.

Nu har en tredje dobbeltgænger så meldt sig på banen og Niamh er endnu engang overrasket over den slående lighed med et fremmed menneske.

I klippet øverst kan du se, hvordan det så ud, da Niamh forleden mødte sin tredje dobbeltgænger, landsmanden Irene Adams.

Samtidig kan du se hendes møde med hendes to andre dobbeltgængere herunder og vurdere, hvem du synes, der ligner Niamh mest.

Imens fortsætter Niamh jagten på sin fjerde, femte, sjette og syvende dobbeltgænger.

(Credit: www.twinstrangers.com)

(Credit: www.twinstrangers.com)

LÆS OGSÅ: Dobbeltgængere mødte hinanden på fly: Her er billedet alle griner af

LÆS OGSÅ: TOP 8: Disse kendisser ligner hinanden på en prik

LÆS OGSÅ: Dobbeltgænger: Konrad ligner en ung DiCaprio på en prik

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx