25/09-17 16:22

Sofie Linde afslører: Sådan udnytter jeg min graviditetSofie Linde afslører: Sådan udnytter jeg min graviditet

For Sofie Linde er det ikke en hæmsko at være gravid og vært på 'X Factor' samtidigt - tværtimod.

storybild

At være gravid og 'X Factor'-værtinde er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis man spørger Sofie Linde.

Danmarks favorit-værtinde er efterhånden så langt henne i sin graviditet, at hun ikke længere kan skjule den. Men det er der faktisk heller ingen grund til, for Sofie Linde bliver ekstra forkælet på 'X Factor' i år, netop fordi hun er gravid.

»Jeg har en hyggelig stol derude. Og sygt meget slik og sodavand! Så man får lidt følelsen af, at man er syg. Alle bliver sådan lidt ekstra: “Ej, er du okay? Vil du ikke have en stol mere?” Det kan godt være, at jeg læner mig lidt tilbage i den, ikke? Så i virkeligheden bliver jeg bare ekstra forkælet, så jeg har det godt,« fortæller hun til Realityportalen.dk, da vi møder hende på anden auditiondag i DR-byen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører graviditetscravings

Det kan dog mærkes på kroppen, at der er en ekstra passager med i maven, når Sofie Linde holder styr på både dommere og deltagere.

»Jeg elsker jo det her. Jeg synes, at det er de hyggeligste dage, men jeg kan godt mærke, at jeg er mere træt. Det er sådan nogle helt lavpraktiske ting som hormonbumser, og man er smadret og sådan nogle ting. Men det ødelægger ikke arbejdsglæden,« siger hun.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om graviditet: Man bliver ramt af angst

Også på hjemmefronten kan det mærkes, at der er en lille ny i mavsen. Farmand-Joachim passer nemlig også ekstra godt på Sofie, og det nyder hun.

»Jeg stiller ikke ekstra krav til Joachim, fordi jeg er gravid, men der er jo det der med mænd og gravide kvinder, ikke? De tror, at vi er enormt syge. Jeg vil bare sige, at jeg ikke bremser ham i at passe lidt på mig og varte mig ekstra op. Jeg synes faktisk bare, at det er lidt dejligt, at jeg bliver lidt ekstra forkælet,« siger 'X Factor'-værtinden storsmilende.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Graviditeten var ikke planlagt

Du kan glæde dig til et gensyn med Sofie Linde, når 'X Factor' løber over skærmen på DR1 i det nye år.

LÆS OGSÅ: Gravide Sofie Linde udskyder bryllup

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx