Af - 12/01-17 16:50

Syv vilde fanteorier som forandrer dine tv-serier TOTALTSyv vilde fanteorier som forandrer dine tv-serier TOTALT

Du har garanteret set serierne.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik dig gennem de mange nye serier - og nye sæsoner af velkendte serier, her. Sæson 7 Sæson 6 Sæson 4 Sæson 2 Sæson 2 Sæson 1. Serien byder på klassisk satire og komik. Sæson 3 Sæson 1. Serien er baseret på de succesfulde børnebøger. Sæson 1 Sæson 2 Sæson 1 Sæson 1. Frontier er en historiske adventure-dramaserie med Jason Momoa i front. Han er kendt for sin medvirken i blandt andet 'Game of Thrones' og 'Batman Vs. Superman: Dawn Of Justice'. Sæson 1: Part 1 Sæson 1 Klik videre og få svar. Britisk krimiserie. Israelsk politisk thriller. Serie for børn. Amerikansk dramafilm fra 2016 med Mark Duplass og Sarah Paulson. Første sæson af 'Fuller House' havde premiere på Netflix tidligere i år, hvor den blev sablet ned af anmelderne, men knuselsket af et nostalgisk publikum. Nu kommer anden sæson af serien, der følger de yngste karakterer fra 'Full House' ('Hænderne Fulde' på dansk), der nu er blevet voksne. Der kommer 13 nye episoder. Fra skaberne af 'Mythbusters' kommer denne serie, som mange kalder 'Mythbusters 2.0' Doku-serie om forskellige gidselsituationer verden over. Serie for børn. Mexicansk komediedrama. Original film fra Netflix i genren - og hld nu fast - overnaturlig science fiction-thriller. En scifi- og detektiv-serie, som er lavet i samarbejde mellem BBC America og Netflix. Hovedrollerne bliver spillet af Samuel Barnett og Elijah Wood. Romantisk dramafilm fra 2008 med Kate Winslet i hovedrollen. Britisk komediegyser i seks afsnit. 'Barry' er en amerikansk dramafilm fra NEtflix, der handler om Barack Obamas unge år på universitetet Columbia i New York anno 1981. Obama bliver spillet af den unge skuespiller Devon Terrell i sin spillefilmsdebut. Filmen blev vist på Toronto International Film Festival i september og har allerede modtaget rosende ord fra anmelderne. Fantasy gyserdrama hvor Vanessa "Van" Helsing redder verdenen fra uhyggelige vampyrer. Britisk-amerikansk musicaldrama fra 2012. Medvirkende: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried og Eddie Redmayne. Computeranimeret serie skabt af Guillermo del Toro, der blandt andet står bag filmen 'Pan's Labyrinth'. En tv-serie om tidsrejser med Eric McCormack i hovedrollen. Han er bedst kendt som Will fra 'Will & Grace'. Anden sæson af den japanske manga-serie. Doku-serie der følger Vine-stjernen Cameron Dallas i hans bestræbelser på at gøre karriere inden for andet en sociale medier. Dramafilm fra 1998 med Edward Norton i hovedrollen. Handler om nynazister i Los Angeles. Film fra 1959 med Charlton Heston i hovedrollen.

I galleriet over for kan du se nye film og serier i januar på Netflix

Det svenske underholdningsmedie Lajkat.se, har samlet 7 bizarre fansteorier, du kan se dem her.

Alle fra 'Venner' er psykisk syge

En trist teori, men der er mange 'Venner'-fans, der tror på dette. Teorien er baseret på, at Ross har Aspergers, Phoebe er en narkoman, og hele serien foregår på et psykiatrisk hospital - eller at det hele er en drøm i deres hoveder. Skræmmende.

'SKAM'-stjerne tordner: -  Alle dem der siger du ikke er god nok, skal du slå i maven
'SKAM'-stjerne tordner: - Alle dem der siger du ikke er god nok, skal du slå i maven

Eleven er monsteret i 'Stranger Things'

Der er mange, der mener, at det er pigen med superkræfter, der rent faktisk er monsteret fra 'Upside-Down'-verdenen. Det er nemlig meget bemærkelsesværdigt, at hun i starten forsvinder samtidig med monsteret.

'Fresh Prince' er død

Denne teori går på, at Will Smith i virkeligheden er død i serien, og at huset, han bor i, findes i himlen - et dejligt sted med venner og familie.

Bekræftet: Sex and the City vender tilbage
Bekræftet: Sex and the City vender tilbage

Meredith fra 'Greys Hvide Verden' har Alzheimers

Mange af teorierne går på sygdom - og her er en anden. I serien kæmper Ellis Grey mod Alzheimers, en sygdom, som nogle mennesker hævder, at datteren Meredith også har, og det er grunden til, at serien har så meget drama - når Meredith konstant glemmer ting.

Her er de 28 sværeste spørgsmål om tv-serien 'Friends'
Her er de 28 sværeste spørgsmål om tv-serien 'Friends'

Jack rejser i tiden i 'Titanic'

Det er godt nok ikke en serie, men denne film har også mange fanteorier på sig. For eksempel er der mange fans, der mener, at Jack ikke rigtig eksisterer, men er fra fortiden. Han bliver sendt til fremtiden for at forhindre, at Rose begår selvmord - og det er derfor, han ikke overlever katastrofen.

'Toy Story 3' handler om Holocaust

I filmen går Andy på college - noget, som nogle fans siger, vil symbolisere, da jøderne blev sendt væk. Legetøjet, der er tilbage, er til gengæld en koncentrationslejr - og pludselig fik endnu mørkere den klassiske børnefilm.

Netflix kan forudsige dine filmvalg: Passer det på dig?
Netflix kan forudsige dine filmvalg: Passer det på dig?

Gus Polinski er djævelen i 'Alene Hjemme'

Den godmodige mand, der hjælper moren i "Home Alone" er måske ikke så venlig endda. En teori går nemlig på, at moderen sælger sin sjæl for at redde Kevin, og derefter dukker Gus Polinski op med sin polkaband og redder hendes tur.

TV: Netflix har lige reddet din weekend - se hele sæson 1 af 'Luke Cage'
TV: Netflix har lige reddet din weekend - se hele sæson 1 af 'Luke Cage'

HOV: Så du også denne store fejl i 'Dicte'?
HOV: Så du også denne store fejl i 'Dicte'?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Nu tager Kong Vinter for alvor fat:...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx