Af Bo Poulsen - 24/10-17 21:04

Efter akavet weekend med Landmand-Danni: 'Det kunne jeg ikke forestille mig'Efter akavet weekend med Landmand-Danni: 'Det kunne jeg ikke forestille mig'

Danni og Louise tilbragte en 'romantisk weekend' sammen i det seneste program af 'Landmand søger kærlighed.'

storybild

SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel indeholder detaljer fra det seneste afsnit af 'Landmand søger kærlighed'.

I det seneste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' kunne man følge Danni og Louise på romantisk weekend på Samsø.

Men det gik ikke, som man kunnet have håbet på. Kærligheden sprang ikke ud i fuld flor på øen, der er kendt for sine kartofler og en tv-serie.

Louise er dog ikke så overrasket over, at det ikke gik godt - fra et romantisk synspunkt. Hun fortæller nemlig, at hun allerede inden den romantiske weekend godt vidste, at det ikke skulle være hende og den rødhårede landmand.

Der gik nemlig omkring to-tre uger tid fra de skiltes ad, til de mødtes ved færgen, der skulle sejle dem til Samsø. Og i den periode var der ingen kommunikation mellem de to.

»Jeg havde tænkt, om jeg skulle tage med eller ej. Men jeg tænkte, jeg ville forsøge at få det bedste ud af det,« siger den 23-årige randrusianer.

Selve dagen gik godt, og Louise fortæller, at hun og Danni hyggede sig på turen. Men under middagen blev det mildest talt akavet. Samtalen gik langt fra flydende mellem de to.

»Vi har snakket meget fint, og jeg synes, det var hyggeligt. Men da vi skulle spise, var det godt nok meget akavet. Jeg tror, vi var trætte. Vi havde ikke så meget at snakke om. Jeg tror, vi havde snakket om det hele.«

Selv om det ikke lykkedes at finde kærligheden, så fortryder hun slet ikke, at hun valgte at medvirke i det populære datingprogram. Og Louise forsikrer, at hun og Danni skiltes som gode venner, men heller ikke mere end det.

»Jeg kunne godt lide ham i starten. Men så følte jeg bare ikke, at vi var mere end venner. Jeg kunne ikke forestille mig, at jeg skulle leve med ham. Men han er jo en sød person,« lægger hun vægt på.

Louise fortæller, at hun endnu ikke har fundet sig en kæreste, men at hun både tror og håber på, at det sker.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet har klar besked til tre...
bt.dk
Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Demokraterne sagsøger Rusland, Trumps...
bt.dk
Han bragede FCM i sænk: Nu fortæller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx