Af Nadia Guldbæk Welch - 10/03-18 19:52

Blachman efter hård 'X Factor'-aften: Har lavet en ny planBlachman efter hård 'X Factor'-aften: Har lavet en ny plan

Den garvede dommerne er klar med nogle små ændringer.

storybild

sendxnet Thomas Blachmann. X Factor 11, liveshow 3 fredag den 9. marts 2018. (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau 2018) (Billede: Martin Sylvest)

Fredag aften valgte Thomas Blachman at redde gruppen 'Sol & Christian', så duoen endnu en gang er med på fredag, når fjerde X Factor-liveshow løber af stablen.

Og nu vil den rutinerede dommer sørge for, at duoen ikke skal i farezonen igen, fortæller han til DR.

»Jeg skal overveje noget med at få nogle registre til at fungere på en anden måde,« fortæller Thomas Blachman, der dog ikke vil følge Sanne Salomonsens råd om at føre duoen i en lysere retning fremfor at køre den mere dunkle stil, som det er tilfældet lige nu.

X Factor-dommeren havnede i et sandt mareridt fredag aften, da det var to af hans grupper der stod tilbage som de sidste og dermed skulle synge igen.

Efter begge grupper havde været på scenen, valgte Thomas Blachman at sende ægtepar-duoen Anne Mette & Tomas hjem.

Parret var også i farezonen sidste fredag, hvor det dog var Sanne Salomonsens unge sanger Oliver, der måtte forlade programmet.

Og den erfarne dommer har selv et bud på, hvorfor Sol & Christian havnede i fare fredag aften.

For han mener , at han fra start har haft 'tre definitivt stilistiske identiteter' med i programmet, og eftersom seerne nu har set den dunkle og poetiske stil, der bliver kørt, mener Thomas Blachman, at seerne er blevet utålmodige.

Mens de andre deltagere er ved at finde deres plads, mener Thomas Blachman, at han med sine grupper fra start har set længere ud i fremtiden.

Udover Sol & Christian har Thomas Blachman også gruppen Place on Earth med igen på fredag.

Remee, der står i spidsen for sangerne over 23 har Jamie Talbot og Christian tilbage, mens Sanne Salomonsen, der er mentor for den unge kategori, fredag også gik direkte videre med Vita og Sigmund.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx