Af Simone Augusta Lundt - 22/05-17 22:13

Dansk tv-darling presser sig selv: Græder på toiletgulvetDansk tv-darling presser sig selv: Græder på toiletgulvet

Nu bliver hun hyldet for sin ærlighed.

storybild

Pressefoto. (Billede: Niels Henrik Dam)

Nybygger-parret Michael Christensen og Lise Vandborg vandt huset til 3,4 millioner i Farum, blev gift og blev forældre til Villy på et år. Men Lise Vandborg skriver nu, at hun nok har fået stress.

Selvom det er glædelige nyheder, deler Lise Vandborg mandag eftermiddag et billede af sig selv på Instagram, hvor hun græder. Hun skriver, at hun har siddet på sit badeværelset og 'stortudet'. Hun slutter af med at skrive, at hun er en stresset mor.

Lise Vandborg og hendes mand vandt TV2-programmet 'Nybyggerne' i 2016. Programmet handler om, at flere par dyster om at vinde et hus ved at skulle være handymænd i ni uger. På den tid skal de skabe deres drømmehjem selv, derfor kræver det en god handyman og sans for indretning.

Efter sejren i 2016 sagde Nybygger-parret deres arbejde op og blev selvstændige. Lise Vandborg har internetforretningen 'Søstrene Vandborg', hvor hun sælger genbrugstøj. Sammen med Michael Christensen har hun også møbelforretningen Lise og Michael Salg, hvor de igennem Instagram sælger interiør.


Det unge par har altså haft noget af et glædeligt år, men også haft meget travlt. Derfor er den unge mor mødt med over 100 positive kommentarer på Instagram-billedet, hvor hun græder. Flere skriver, at de selv har været der, hvor man bliver nødt til at tude.

Populær TV 2-vært holder pause fra skærmen: De seneste måneder har været hårde
Populær TV 2-vært holder pause fra skærmen: De seneste måneder har været hårde

På sin blog uddyber hun, hvad der er galt.

'Og lige nu, i skrivende stund, sidder jeg faktisk ved tastaturet, på badeværelsesgulvet, mens Villy sover og småtuder. Jeg gør det fordi jeg er udkørt. Jeg er faktisk mere end udkørt, for jeg tror faktisk jeg er stresset. Det gik for alvor op for mig i torsdags, hvor jeg blev svimmel, hjertebanken, det slørrede for mine øjne, og jeg endte med et kæmpe migræneanfald,' skriver Lise Vandborg.

Michael Christensen og Lise Vandborg overraskede deres familie og venner med et 'surprise bryllup'.

😍

Et opslag delt af Michael Stig - Nybyggerne (@michaelstigchristensen) den


Hun fortæller videre, at hun er på barsel og burde nyde tiden sammen med sin søn Villy. I stedet har hun fortsat sine forretninger, på trods af at hendes mand Michael Christensen skulle have overtaget størstedelen af arbejdet.

Verdens største kontrolfreak kalder hun sig selv. Hun kan simpelthen ikke lade være med at svare på kundemails og holde hjemmesiderne ved lige. Lise Vandborg skriver, at hun nu vil slippe kontrollen og nyde sin barsel.


LÆS OGSÅ: Lise og Michael afslører: Sådan er forholdet til de andre ‘Nybyggere’

LÆS OGSÅ: Anne og Simon vandt første sæson af 'Nybyggerne': Men det var ikke kun en god oplevelse

LÆS OGSÅ: 11 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om 'Nybyggerne'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Store chancer i begge ender: Mål...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx