Af Lars Dinesen - 07/10-17 22:03

Kardashian-søster om ex: Han bliver fotograferet med en ny luder hver dagKardashian-søster om ex: Han bliver fotograferet med en ny luder hver dag

Udtalelsen kommer på et temmelig uheldigt tidspunkt.

storybild

Her ses søstrene Khloe (TV), Kourtney (MIDT) og Kim Kardashian på højre side(OSCARS-PARTIES) (Billede: GUS RUELAS)

Kourtney Kardashian beskylder sin ex for at have en særlig måde at hige efter hendes opmærksomhed efter bruddet.

Det siger hun i teaseren til det nyeste afsnit af realityprogrammet Keeping Up With the Kardashians.

Sårene efter det ni år lange tumultariske forhold til Scott Disick er åbenbart ikke helt lægte endnu, selv om det sluttede i 2015. I hvert fald ikke, hvis man dømmer ud fra en markant ordveksling imellem Kardashian-klanens kvindelige overhoved Kris Jenner og hendes 38-årige datter. Samtalen i tvserien kommer i kølvandet på Kourtneys fødselsdag i april, der blev fejret i Mexico.

Da hun vendte hjem blev hun rasende over at finde ud af, at Scott Disick var misundelig på turen.

»Jeg tror, at han var jaloux fordi du havde det sjovt, mens du var sammen med andre,« vurderer den 61-årige Kris Jenner på skærmen.

Den betragtning fik dog Kourtney til at fare i flint.

»Jamen, det er bare ikke fair. Det er bare som om, at jeg ikke engang kan leve mit eget liv. Jeg kan ikke gå nogle steder. Han bliver nødt til at få et fucking liv og lade mig være i fred,« siger hun og forsætter:

»Det eneste han prøver på, er at få alle til at synes, at det er syndt for ham og få mig til at være skurken, hvilket jeg tydeligvis ikke er efter ti år med det her bras.«

Moren, Kris Jenner, der er kendt for at have et godt øje til sin tidligere svigersøn insisterede derefter på, at Kourtney også ville have det skidt, hvis han var komplet ligeglad med hende. Hun mente, at han bare havde sine følelser uden på tøjet.

»Hvis det virkelig var sandt, hvorfor kan han så ikke få styr på det? Jeg bliver nødt til at håndtere, når han er ude og bliver fotograferet med en ny luder hver nat,« lød det fra den oprørte Kourtney.

Optagelserne er blevet skudt før sommeren, men tvprogrammet har alligevel et lidt uheldigt sammenfald. Den 34-årige Scott Disick er nemlig i september blevet set kysse med den bare 19-årige model Sofia Riche. Parret gjorde deres forhold Instagram-officielt midt i ugen.

Et opslag delt af Sofia Richie (@sofiarichie) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup færdig som træner på...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Stor overraskelse i Tyskland: Bayern...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx