Af Christian Hansen - 01/11-17 15:56

'Landmand'-Brian er hudløst ærlig om bruddet med Ulla: 'Det har jeg ikke lagt skjul på''Landmand'-Brian er hudløst ærlig om bruddet med Ulla: 'Det har jeg ikke lagt skjul på'

Brian fra 'Landmand søger kærlighed' taler lige ud af posen omkring hvorfor han og Ulla ikke er sammen mere.

storybild

Forholdet mellem Ulla og Brian holdt.

I tirsdagens afsnit af det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' fortalte Ulla og Brian, at de var blevet kærester.

Men forholdet mellem de to kunne ikke holde til den store fysiske afstand mellem deres bopæle. 57-årige Brian fortæller nu til metroxpress, at han vidste med sig selv, at han ville søge en kæreste tættere på sit hjem, selvom han var sammen med 55-årige Ulla, og blandt andet derfor blev de to tv-darlings enige om at afbryde kæresteforholdet, så de nu 'blot' er gode venner.

»Jeg er en meget travl mand, og jeg har kun fri hver anden weekend. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet en pige her i Nordjylland, så der ikke var så langt. Jeg har savnet en pige, som jeg kunne besøge impulsivt og være sammen med,« siger Brian om bruddet.

Han fortæller, at hans nye status som 'kendis' i lokalområdet medfører mange gode bud på et nyt kæresteforhold.

»Efter al den opmærksomhed, der er skabt omkring mig på grund af programmet, er der kommet så mange gode tilbud. På et eller andet tidspunkt, så står der en sød pige som Ulla, der er fra den nordlige side af Limfjorden. Jeg ved på forhånd, at før eller siden så ville jeg dumpe i. Det var en af grundene til, at vi ikke er sammen, og det har jeg ikke lagt skjul på over for Ulla,« siger han og fortsætter:

»I den her tid er der høstfester og julefrokoster, og jeg ville hellere være ærlig i stedet for at køre noget ved siden af. Det er alle bedst tjent med.«

Ifølge Brian har det været rigtig sjovt at være med i 'Landmand søger kærlighed,' og det bliver ved med at være en god oplevelse for den travle 57-årige, der nu får de lokale kvinders opmærksomhed. Brian får således opkalde, SMS'er og breve fra kvinder, der har set tv-programmet og umiddelbart er faldet for ham.

»Der er mange, der skriver, at jeg ser ud til at være en sød, flink og rar person. Det er uvant for mig at være så ombejlet, men jeg er en fri mand, og jeg har intet at tabe. Jeg tænker 'kom ud og hyg dig og find dig en kæreste,'« siger han.

Brian fortæller, at han var på en date med en anden kvinde for en uge siden, men 'det var ikke noget særligt.'

Brian søger derfor stadig kærligheden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx