20/09-17 17:10

'Landmand Brian' afslører: Det skete under lagnet'Landmand Brian' afslører: Det skete under lagnet

'Landmand søger kærlighed'-fyren løfter sløret for, hvordan han og Annas nat forløb.

storybild

I aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' gik det for alvor op for Brian Vestergaard Nielsen, at han har udvalgt sig tre meget friske kvinder i det populære TV 2-program. Ulla, Susanne og Anna besluttede sig nemlig for at spille terninger om, hvem der skulle have lov at overnatte sammen med Brian i hans seng.

Anna blev den heldige vinder af konkurrencen, og hun nød godt af både nærhed og kys, da hun og landmanden trak sig tilbage til soveværelset. Nu afslører Brian overfor Realityportalen.dk, hvad der skete, efter kameraerne slukkede:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Kia og Knaldperlen er blevet forældre

»Produktionsholdet spurgte, om der var plads til et lille godnatkys, og det var der selvfølgelig. Så var de glade, og så kunne de gå hjem med kameraerne. Men mere skete der faktisk ikke mellem Anna og mig den aften. Det blev bare til lidt kys. Jeg har det sådan, at de tre piger skal behandles nøjagtigt ens, så de alle føler sig velkomne. Men det var dejligt at have lidt alenetid med Anna, så jeg også kunne få snakket lidt med hende. Og så var hun da også lidt mere kærlig, da vi lige kom på tomandshånd,« fortæller Brian, som var overrasket over, at de tre piger var så friske:

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

»Jeg havde slet ikke set komme, at de ville spille terninger om at sove med mig. Der var jeg godt nok overrasket. Men jeg kan rigtig godt lide, når kvinder er så friske, så jeg var da bestemt heller ikke for genert til at sige ja til at sove med dem. Jeg havde heller ikke en favorit til at vinde, for vi aftalte, at Anna, Ulla og Susanne hver får en nat hos mig, så det er jo slet ikke dårligt.«

Følg med i 'Landmand søger kærlighed' tirsdag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Så stor er 'Familien fra Bryggen' i virkeligheden

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx