Af - 28/09-16 07:46

'Robinson'-deltagere skældes ud for at give op: Her er deres undskyldninger'Robinson'-deltagere skældes ud for at give op: Her er deres undskyldninger

Efter kun 13 dage på øen har syv af årets ’Robinson’-deltagere allerede givet op og sendt sig selv hjem. Vært Jakob Kjeldbjerg er rystet og træt af situationen. Han mener de er for blødsødne.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se, hvem Jakob Kjeldbjerg mener er de stærkeste, der har været med i 'Robinson ekspeditionen' gennem tiden.

- Jeg er hamrende træt af de mange quittere, der er i årets ekspedition. Der kan være god grund til at man giver op på grund af skader og sygdom, men hele ideen med ’Robinson’ er jo netop, at man bliver presset på sult, afsavn, kedsomhed og så videre. Det er tarveligt overfor de andre deltagere, og dem der ikke kom med.

Dansk realitypar går fra hinanden: Jeg har smidt ham ud
Dansk realitypar går fra hinanden: Jeg har smidt ham ud

Sådan lyder kritikken fra ’Robinson’-vært Jakob Kjeldbjerg efter mandagens afsnit, hvor endnu en deltager valgte at sende sig selv hjem til Danmark, så årets ekspedition nu er oppe på syv opgivende deltagere.

- Jeg vil påstå, at det er måden, vi lever på, der bærer den største skyld. Alt foregår i et højere og mere overfladisk tempo. Med de sociale mediers indtog er vi altid ’på’ og skifter konstant mellem de mange forskellige platforme for konstant at blive underholdt. Konsekvensen for mange er, at det er blevet et helt uoverskueligt problem at sidde og kede sig på en øde ø, at sulte og at forholde sig til socialt vildt fremmede mennesker, giver Kjeldbjerg som sit bud på en forklaring.

Reality-drama: Deltager smides ud af 'Robinson' efter voldstrusler
Reality-drama: Deltager smides ud af 'Robinson' efter voldstrusler

Metroxpress har taget kontakt til alle syv deltagere. Følgende vendte tilbage med svar:

Caroline Petersen
Forlod ekspeditionen i program to:
- Jeg er glad for min beslutning i dag. Alle kan se, hvor syg jeg var. Hverken min krop eller sind kunne holde til det. Derudover brændte jeg sgu nok heller ikke så meget for ’Robinson’, som de andre. Jeg var med, fordi jeg blev spurgt.

Alizia Nowak
Forlod ekspeditionen i program tre:
- Jeg kastede ikke håndklædet i ringen. Det var produktionens psykolog, som hev mig ud. Jeg gav ikke op, men når der dukker en depression op på en øde ø, og jeg har en lille purk herhjemme, så var det mest fornuftige at lægge min stolthed til side og få arbejdet med depressionen hjemme i trygge, vante omgivelser.

Tobias Friberg
Forlod ekspeditionen i program fem (Samme afsnit som han blev sendt ind):
- Det er ikke, som Jakob får det til at lyde. Der er mere i det end at savne sin smartphone eller cigaretter. Jeg er lige begyndt at se min søn igen og fik ikke sagt ordentlig farvel til ham, før jeg tog ud på øen. Det var simpelthen for hårdt at mangle min lille dreng, som blev større og større. Helt ærligt så betyder min dreng så meget mere for mig, end et eller andet tv-program, som skal underholde folk. Om jeg fortryder? Slet ikke.

Johan Müller
Forlod ekspeditionen i program to:
- Jeg måtte udelukkende kaste håndklædet i ringen, fordi jeg havde tre brækkede ribben, hvor det var en kamp bare at rejse sig op. Var det ikke sket, så havde jeg stadig været med. Jeg kunne sagtens håndtere sulten og det psykiske, men de smerter jeg havde var for meget. Jeg sov ikke om natten, fik 20 piller om dagen, varmen gjorde vejrtrækningen rigtig slem. Så jeg er pisse irriteret på mig selv over, det er det, der skal sende mig hjem, og ikke fordi jeg blev stemt ud.

'Paradise'-Caroline langer ud efter TV3 efter indlæggelse: Se deres iskolde svar
'Paradise'-Caroline langer ud efter TV3 efter indlæggelse: Se deres iskolde svar

De tre andre der 'gav op':

Thoma Rafn - forlod øen i program to.

Natasha Helms - forlod øen i program to.

Josephine Juncker - forlod øen i program fire.

Dybvaaaaad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’: 'Jeg blev helt opslugt'
Dybvaaaaad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’: 'Jeg blev helt opslugt'

LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV: Kan du vinde 'Robinson Ekspeditionen'?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær dansk tjeneste bliver...
bt.dk
Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
LIGE NU: Hovedvej spærret efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx