Af - 13/09-16 18:01

Sådan er det gået med Micki siden ‘Den Store Bagedyst’Sådan er det gået med Micki siden ‘Den Store Bagedyst’

Den glade amatørbager har ikke forladt tv-branchen, siden han blev nummer to sidste år.

Bildstrecke im Grossformat »

Danskerne tog særdeles godt imod Micki Cheng, da han sidste år deltog i ‘Den Store Bagedyst’, hvor han endte med at blive nummer to. Faktisk så godt, at DR nu af flere omgange har brugt ham på skærmen igen.

- Det fedeste, som er sket siden ‘Bagedysten’, er klart, at jeg har fået lov til at opfylde min drøm om at lave mere tv, siger Micki Cheng.

Timm Vladimir og konen går fra hinanden
Timm Vladimir og konen går fra hinanden

I foråret var han gæstevært i ‘Ultra Factor’, og fra i morgen vender han igen tilbage på DR Ultra. Denne gang i anden sæson af ‘Ultras Sorte Kageshow’ som dommer og medvært.

Mickis store drøm var egentligt at udgive en bog, men den er lagt på hylden indtil videre.

- Der er så mange bøger lige nu, så det er ikke lige tiden til det. Men så fandt jeg ud af, hvor fedt det var at lave tv, og hvor naturligt det faldt mig, siger han.

Ved siden af sine værtsjob arbejder 27-årige Micki i kommunikationsafdelingen hos Tulip, og her har han heldigvis en chef, der giver ham lov til et par fridage, når tv-pligterne kalder.

- Min chef forstår, hvad det handler om. Så længe jeg når mit arbejde og mine aftaler, så er det fint, at jeg holder fri et par dage. Det er nu, det gælder, hvis jeg skal slå igennem.

Micki Cheng kørte galt: Nu deler han smart tip
Micki Cheng kørte galt: Nu deler han smart tip

Den kageglade Micki synes, det bliver mærkeligt at se nye deltagere i ‘hans’ telt og på ‘hans’ plads i den nye sæson af ‘Den Store Bagedyst’, men han glæder sig helt vildt til at se med.

- Ja, ja, ja! Jeg skal både se det om aftenen og genudsendelserne bagefter. Det er jo et hyggeligt program, der bringer Danmark sammen.

Vandt Den store bagedyst: Endte i sit livs krise
Vandt Den store bagedyst: Endte i sit livs krise

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx