18/09-17 11:08; Opdateret: 22/09-17 10:12

Den lille pige fra Narnia er blevet voksenDen lille pige fra Narnia er blevet voksen

Du føler dig nok gammel, når du hører, at det er godt 12 år siden, at “Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet” udkom. Det betyder dog også, at den lille pige Lucy ikke længere er en lille pige, men nu er 22 år gammel.

storybild

Her ses Lucy i det øjeblik, hun går gennem garderobeskabet og opdager Narnia.

Georgie Henley var kun 7 år, da hun blev castet til at spille Lucy i Narnia. På trods af at første Narnia-film er mere end et årti gammel, husker mange endnu, at det var netop Lucy, som opdagede garderobeskabet, der startede hele fortællingen.

via GIPHY

Da Narnia-filmene vandt popularitet, blev en stjernekarriere spået Georgie Henley. Efter den første og anden film, der totalt indkasserede syv milliarder kroner, forsvandt Georgie dog ud af spotlyset.

via GIPHY

I 2012 tog hun på University of Cambridge i England. Her påbegyndte pigen at skrive og instruere på en række filmprojekter.

Sidste år vendte Georgie så tilbage til lærredet. Denne gang var hun dog gået bag kameraet og skrevet samt instrueret kortfilmen TIDE.

Hvis man ønsker at følge med i, hvordan Georgie lever sit liv, og om hun snart vender tilbage som skuespiller, kan man følge hende på Instagram, hvor man også kan læse, at hun er selvudråbt feminist.

Når hun ikke udbreder feminisme eller instruerer kortfilm, kan man finde hende posere foran kameraerne som model eller på den røde løber til filmpremierer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Vild overraskelse i kæmpe pokalchok:...
bt.dk
City-stjerne blev angrebet af...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx