Af - 06/02-14 14:20

Pilou Asbæk snød Anders Breinholt: Det svin, haha!Pilou Asbæk snød Anders Breinholt: Det svin, haha!

Anders Breinholt OG Ulla Terkelsen evaluerer de første to uger af ottende sæson af 'Natholdet'.

storybild

(Billede: TV2 screenshot)

Vi er nu to uger inde i den ottende sæson af 'Natholdet', og Anders Breinholt jubler over det, han kalder en 'fantastisk start' på sæsonen.

Breinholt storsviner Pind efter
Breinholt storsviner Pind efter "Cuba-krise"

- Det skal jeg selvfølgelig sige, men jeg synes, vi har haft nogle sindssygt gode medværter. Vi havde for eksempel Christopher med i torsdags, hvor vi lavede 'First Like'-sangen, der nærmest er blevet et Youtube-fænomen.

Hvordan kom I på den idé?

- Det er jo set før, at man laver sjov med de sociale medier, men fordi Christopher har en stor fanskare på Facebook og Instagram, så var det oplagt. Vi hev ham ind til et møde et par dage før udsendelsen og præsenterede ham for ideen. Han er en fed fyr med masser af humor, så han var på med det samme. Vi havde samlet en masse Instagram-kommentarer sammen til ham og fem timer senere, havde han lavet det om til en sang.

Det er ret godt klaret.

- Helt sikkert. Hvis hans nye plade ikke går godt, så tilbyder jeg ham kraftedeme et job på 'Natholdet'.

Da I havde Pilou Asbæk inde i det første program, åbnede du sæsonen med at få ham til at putte toiletpapir i munden. Hvorfor?

- Han havde privat fortalt mig historien om, hvordan han fandt ind i Simon Spies-rollen, og det kunne jeg godt tænke mig at have med i programmet. Da jeg bad ham gøre det i programmet, var han dog helt uforberedt på det....Men, han sagde jo heller ikke til mig, at han skulle være grand prix-vært. Det svin, haha. Han var så hemmelighedsfuld. Han snakkede om en filmrolle, han ikke måtte sige noget om. Så spurgte je,g hvad han ellers gik og rodede med, og der sagde han, at han bare gik og slappede af derhjemme.

Se Bubber og de andre VIP'ere til bold i Parken
Se Bubber og de andre VIP'ere til bold i Parken


Du havde Ulla Terkelsen inde som medvært i tirsdags. Jeg ringede til hende tidligere i dag, og hun sagde, at du altid virker til at være dig selv, når du er på tv. Er det noget, du tænker over?

HØR ULLA TERKELSEN TALE OM NATHOLDET:

- Jo, måske lidt. Man har jo en tendens til at være en anden, når man laver radio eller tv. Det er jeg ikke så god til. Jeg snakker også så meget, og det kan tage mig 100 år at få stillet et spørgsmål...Helt ærligt, så ja, så går jeg meget op i at være mig selv. Det er jeg glad for, at Ulla har lagt mærke til.

Natholdet afviste Robbie Williams som medvært
Natholdet afviste Robbie Williams som medvært

Hvad kan vi forvente resten af sæsonen?

- Nikolaj Coster-Waldau er bekræftet til at være med. Vi arbejder også på at få Bendtner, som medvært. Han vil rigtig gerne være med, han skal bare lige finde plads i kalenderen. Og så arbejder vi jo altid på at få statsministeren i studiet. Jeg vil sige, vi har aldrig været tættere på.

LÆS OGSÅ: Anders Breinholt flytter sammen med ny kæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
1,2 millioner danske passwords ligger...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx