Af - 16/07-15 21:07

Disney laver rigtig spillefilm ud fra denne klassikerDisney laver rigtig spillefilm ud fra denne klassiker

De har gjort det med 'Maleficent' og 'Eventyret om Askepot', og nu tager de udgangspunkt i en ny tegnefilm, der dog ikke kun bliver lavet på ny.

Bildstrecke im Grossformat »

Disney var engang den store mester, når det kom til at lave tegnefilm, der gik lige i hjertet på alle.

Nu får de dog stor konkurrence på den animerede front fra Dreamworks og Pixar, så måske er det derfor, at de hiver fat i de gamle klassikere og giver dem en ny tur med rigtige mennesker og en god omgang computereffekter.

Ifølge The Hollywood Reporter er Disney netop startet op med at planlægge en ny udgave af Aladdin, der var en af selskabets store biografsucceser i 90'erne. Men det bliver ikke bare en remake - altså den samme historie i en ny udgave - i første omgang.

Har du spottet hvad der mangler i 'Minions'?
Har du spottet hvad der mangler i 'Minions'?

Handlingen skulle nemlig fokusere på den magiske Genie, og vi skulle dermed få serveret historien om, hvorfor han i første omgang endte som en ånd i en lampe. Filmen har angiveligt fået titlen 'Genies'.

Selv om projektet stadig er i de tidlige stadier, så skulle planen være, at der senere kommer en decideret ny udgave af Aladdin, så vi kan få genfortalt hele eventyret med skuespillere og vilde effekter.

Tegnefilmsudgaven af Aladdin kom ud i 1992, og dengang brillerede Robin Williams som Genies stemme i den engelske udgave. Han afgik ved døden i 2014, så han får ikke mulighed for at fortsætte i den rolle.

Selfie-drama: Nu forbyder Disney World denne populære dims
Selfie-drama: Nu forbyder Disney World denne populære dims

Og der er heller ikke sat mange navne på projektet endnu. Damian Shannon og Mark Swift skal skrive manuskriptet. De har tidligere arbejdet med 'Fredag den 13.' og 'Freddy vs. Jason', men det betyder altså ikke, at 'Genies' bliver en gyser.

Som producent nævner The Hollywood Reporter Tripp Vinson, der for nyligt har været inde over 'San Andreas' og tidligere har været med på 'The Number 23', der havde Jim Carrey i hovedrollen.

Disney fortsætter med de nye Aladdin-film en stime af remakes, der blandt andet allerede har givet os 'Maleficent', 'Eventyret om Askepot' og 'Alice i Eventyrland'.


LÆS OGSÅ: Galleri: Fik du øje på de skjulte lumre Disney-scener?

LÆS OGSÅ: TV: Se hvordan Disney genbrugte animationer i store klassikere

LÆS OGSÅ: Disney-barnestjerne dater løs på Tinder - se hvordan du scorer hende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Anklagerens teori: Peter Madsen var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx