Af Kristian Dam Nygaard - 15/10-17 20:34

Han var en af USA's største teenage-stjerner: Nu husker han næsten intet af detHan var en af USA's største teenage-stjerner: Nu husker han næsten intet af det

Han var en af verdens rigeste teenage-stjerner

storybild

Frankie Muniz som han så ud i første sæson af 'Malcolm i midten'.

Han var i starten af 00'erne en af verdens rigeste teenagere. Problemet er, at han ikke rigtig kan huske det.

Den amerikanske skuespiller Frankie Muniz, der fra 2000 til 2006 blev verdensberømt som drengen Malcolm i tv-serien 'Malcolm i midten', afslører, at han lider af en form for hukommelsestab.

Han medvirker for tiden i den amerikanske udgave af 'Vild med dans', og da han i et indslag blev spurgt, hvad han anser som karrierehøjdepunkter, fortalte han, at han faktisk ikke rigtig husker så meget fra sin succesfulde fortid.

»De fleste tror, at mine mest mindeværdige år var, da vi lavede 'Malcolm i midten', fordi den lod mig udleve alle mine drømme, men sandheden er, at jeg ikke husker særligt meget fra dengang. Jeg føler næsten ikke, at det var mig,« forklarede han ifølge Huffington Post.

Hukommelsestabet skyldes ifølge Frankie Muniz, at han gennem årene har haft intet mindre end ni hjernerystelser. Derudover lider han ofte af anfald, der går under betegnelsen 'transitorisk cerebral iskæmi' (TCI), der hæmmer blodforsyningen til hjernen.

»Det gør mig trist. Ting jeg egentlig burde kunne huske kan pludselig dukke op i hovedet,« siger han i tv-programmet og uddyber overfor TMZ.com, at han denne sommer har set alle afsnit af 'Malcolm i midten'.

»Det var sjovt. Jeg kan som sagt ikke huske, at vi optog det, så jeg så det bare som en fan og nød det. Det er jo en ret sjov serie.«

Frankie Muniz har flere gange talt åbent om sin sygdom. I 2012 blev han indlagt efter et anfald af 'TCI' og fortalte i et talkshow, at han ellers ikke havde nogle problemer, og at han sagtens kunne leve med sygdommen.

Siden 'Malcolm i midten'-tiden har han både spillet trommer i et band og været professionel racerkører. Han havde også stor succes som teenage-agenten i filmserien 'Agent Cody Banks'. De seneste år har hans skuespil mest bestået af små indhop i film og tv-serier, hvor han har spillet en fiktiv udgave af sig selv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Dansk stjerne i mystisk fravær:...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
LIGE NU: Bil i frontalt sammenstød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx