Af Amalie Abildgaard - 11/09-17 14:09

Kendt trio blev klippet ud af 'Zulu Comedy Galla': 'Det var ikke en god oplevelse'Kendt trio blev klippet ud af 'Zulu Comedy Galla': 'Det var ikke en god oplevelse'

'Zulu Comedy Galla' live og på tv var ikke to helt ens oplevelser.

storybild

Nikolaj Lie Kaas var vært til Zulu Comedy Galla.

Så du 'Zulu Comedy Galla' søndag aften, og lagde du mærke til, at der manglede noget? Det gjorde du sikkert ikke, medmindre du havde været til selve showet, der blev optaget 10 dage forinden.

Det to timer lange show med et hav af sketches havde undladt et af de underholdende indslag i deres tv-udsendelse.

Ingen ringere end skuespillerne og komikerne Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nikolaj Kopernikus fandt nemlig ikke vejen til den bedste sendetid søndag aften klokken 20.00.

De tre komikere havde gjort reklame for deres nye tour 'Ingen Panik' i en sketch, men det blev ikke vist i tv - til deres ærgrelse.

»Det var ikke en god oplevelse. Det fungerede ikke med det tekniske, og det var jo et presset program, så det var ikke muligt at lave om,« siger Nikolaj Kopernikus til metroxpress, og forklarer, at de tre skuespillere ikke sad med under selve showet, da de havde optrådt med deres eget program og derfor først var kommet ind fem minutter, før de gik i gang.

Ifølge redaktøren på Zulu Comedy Galla, Asger Schønheyder, var de tekniske problemer årsagen til, at 'Ingen Panik' var undladt.

»Det er fuldstændig standard, at vi klipper vores live-shows til, så de bliver bedst egnet til tv. Men vi havde en lydfejl på mikrofonen under afviklingen af nummeret med 'Ingen Panik', som har betydet, at vi desværre har klippet nummeret ud af tv-showet,« siger han.

Men 'Ingen Panik' var ikke det eneste, der ikke blev vist på tv. Inden showet gik i gang, blev der vist interviews fra den røde løber, hvor youtuberen Mark le Fevre blandt andet interviewede de kendte gæster.

Instragrammeren Anders Hemmingsen, der til daglig arbejder på BTMX, var blevet bedt om at deltage på den røde løber og give interview.

Under interviewet blev Mark le Fevre blandt andet 'roastet' (hængt ud, red.) af Anders Hemmingsen, youtuberne Rasmus Brohave og 'Spørg Casper', hvilket tilsyneladende ikke faldt i god jord hos TV2 Zulu - det er i hvert fald klippet fra.

»Vi kører på Mark le Fevre, der vandt over os i ved Zulu Award sidste år. Det er ret tankevækkende, at han efter prisen har fået sit eget program på Zulu. Det kunne Zulu åbenbart ikke tage, og jeg er sur over at være klippet ud og have spildt min tid,« siger Anders Hemmingsen med et smil på læben.

Producent og redaktionschef på showet, Lars Hammer, forklarer, at det ikke var alle, der kunne være plads til i de 30 minutter, optakten varede på tv.

»Det er noget med Brohave og Spørg-Casper i programmet. Udover det så snakker vi med en masse på den røde løber og vælger det bedste til de 30 minutter,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Ekspert efter næsten 10 år i sit...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx